Ki szeretne egy Stihl kulacsot? Nyerj egyet!

adj címet és nyerj

A játék 2022.09.24 – 2022.09.27. kedd 12:00 óráig tart! Sorsolás 2022.09.27 délután! A helyes választ adók közül egy nyertest sorsolunk, aki egy STIHL inox kulacsot kap ajándékba!

Mi a feladat? Adj címet a képnek, írd be kommentbe és várd a sorsolást!

Olvasd el a játékszabályzatunkat!

https://kertcoop.hu/2022/09/24/nyerj_stihl_kulacsot A játékban való részvétellel automatikusan elfogadod a szabályzatot! A promóciónkat a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá, nem végzi, és nem kapcsolódik a Facebookhoz.

JÁTÉKSZABÁLYZAT

A KERTCOOP.HU Facebook oldalán (https://www.facebook.com/kertcoop) közzétett “Stihl kulacs ” promóció játékszabályzata A játékot a https://kertcoop.hu oldalt üzemeltető Horoszcoop Kft (2022 Vecsés, Széchenyi u 90.) szervezi és bonyolítja. A promócióban résztvevő facebook profil: https://www.facebook.com/kertcoop. Sem a Facebook, , sem a Stihl márka gyártója, vagy egyéb disztribútor nem vesz részt a játékban.

Részvételi feltételek A játékban valamennyi 18 éven felüli, magyarországi postázási címmel rendelkező magánszemély részt vesz, aki a Kertcoop.hu Facebook oldalának (https://www.facebook.com/kertcoop) játékfelhívása alá legalább egy alkalommal ír kommentet. Jelen játékfelhívás posztjának kedvelése vagy megosztása nem feltétele a sorsolásban való részvételnek. A játék célja a márka és üzlet ismerőinek és kedvelőinek megajándékozása. Figyelem! A játékfelhíváshoz való kommentelés- tehát a játékban való részvétel automatikusan a játékszabályzat elfogadását jelenti!

Kizárás, kizáró feltételek

A játékban nem vehetnek részt a Horoszcoop Kft. dolgozói, a dolgozók hozzátartozói, valamint azok akik nem felelnek meg a részvételi feltételeknek. Kizárást eredményez a poszt alatti trágár szövegek megjelenítése.

Sorsolás részletei

A sorsolás napja: 2022.09.27 Az e napon 12:00 óráig beérkező válaszok vesznek részt a játékban, eredményhirdetés 14:00-18:00 óra között várható. A nyertes 1 db egy STIHL inox kulacsot kap ajándékba. A sorsolás a megjelölt napon a Horoszcoop Kft. telephelyén, 2022 Vecsés, Széchenyi u 90) kerül megrendezésre. A sorsolás menete: a sorsolás napján 12:00 óráig beérkezett érvényes kommentek egy adatbázisban kerülnek felsorolásra a helyes kommentet hagyó Facebook profiljának nevével. Valamennyi komment sorszámot kap. Véletenszám generátor segítségével kerül kiválasztásra a nyertes sorszáma, majd az adatbázisból a sorszám alapján visszakereshető a nyertes személye. A sorsolást a Horoszcoop Kft. dolgozóiból felállított 2 fős adatbázis kezelő dolgozó végzi, és 3 fős sorsolási bizottság felügyeli, a sorsolások jogszerű menetéről jegyzőkönyv készül. Ezen játék a Szjtv. értelmében promóciós játék, nem minősül szerencsejátéknak. A promóciós játékban történő részvétel ingyenes, sem a részvétel, sem a nyeremény nem jár fizetési kötelezettséggel, a nyeremény átvételéhez kapcsolódó posta költséget és a nyereményhez kapcsolható adófizetési kötelezettséget a szervező állja. A játék során a vonatkozó jogszabályokat betartjuk. A nyertes személyt (a játékban résztvevő nyilvános profilnévvel) a játékfelhívás alatt és külön posztban, valamint hozzászólásban megjelölve, és privát üzenetben értesítjük. A privát üzenetet a nyertes posztot hagyó facebook fiók messenger felületére küldjük. Az ajándékcsomag személyesen vagy futár/postai úton kerül átadásra. Az átadáshoz szükséges postai címet, telefonszámot kérjük csak a privát messenger felületen adja meg! Az ilyen módon hozzánk került adatokat jogszabály szerint kezeljük, azokat kizárólag az ajándékátadáshoz feltétlenül szükséges folyamatokban (pl posta, futárszolgálat, személyes átvétel esetén azonosítás miatt) használjuk fel. Kérjük olvassa el adatvédelmi szabályzatunkat! Figyelem, a játékban való részvétellel automatikusan elfogadja az adatkezelési feltételeinket! A nyereményhez kapcsolódó esetleges adó-és járulékfizetési kötelezettséget a szervező – Horoszcooop Kft- rendezi. A nyeremény nem váltható át egyéb tárgyra vagy készpénzre. A nyeremény nem átruházható, de annak átvételére meghatalmazás adható. Amennyiben a nyertes 45 naptári napon belül nem jelentkezik a nyeremény átvételére, nem válaszol a nyereményt jelző messenger üzenetünkre, vagy az ajándékátvétel akadályoztatását nem jelzi, úgy a nyeremény nem kerül átadásra a későbbiek folyamán. A Facebook Oldalak szolgáltatására vonatkozó használati feltételeket minden esetben betartjuk.

Irány a Kertcoop Facebook oldala, játszani szeretnék!

Szólj hozzá!

zöld-hulladék komposzt ágdaráló

Téli nyüglönc: még mindig sok a falevél, zöld-hulladék

Az idei év decemberébe is úgy fogunk belépni, hogy még mindig nagyon sok fa tele van levéllel. Az elhúzódó jó-időnek ez most a böjtje, hiszen a legtöbb településen a zöld-hulladék elszállítás decembertől már szünetel és egészen tavaszig nem fogják elvinni az össze szedett leveleket, gallyakat. Mégis mit tegyünk? A zsákokba összegyűjtött levelek tavaszig nem maradhatnak

Tovább a cikkre »
kertigépek téliesítése

A gépek téliesítése

Hosszúra nyúlik az ősz, a gépek téliesítése ilyen időben talán eszünkbe sem jut,hiszen egészen kellemes az idő, de mégis lassan érdemes felkészítenünk segítőtársainkat pihenőidejükre! Tippek a hosszabb élettartam és hatékony működés érdekében

Tovább a cikkre »
láncvezető akció 4+1 ajándék

Fűrészkiegészítők – láncvezetők csomagban! 4+1 ajándék

A láncfűrész kiegészítők szezonja következik, hiszen a legtöbben most, a téli – fűtési időszakra és a fakitermelés idejére veszik elő először a fűrészeiket! Ez a szezonnyitó időszakot most egy akcióval kezdjük! A legkedvezőbb ajánlatunk, az, hogy az alábbi kiegészítőket, láncvezetőket, fűrészláncokat, csillagkerekeket és betétgyűrűket is leáraztuk! Összeraktunk 5 db-os csomagokat, hogy ebből egyet ajándékba adjunk!

Tovább a cikkre »
ECHO

Japánok akcióban! Országos ECHO promóció

40 és 50 V-os akkus, valamint benzinmotoros ECHO gépek kedvezménnyel! Láncfűrészek és az 50 V-os kategória: a benzinmotoros láncfűrészek árkedvezménnyel kaphatók, az 50V-os akkus kategória gépei esetében, ha akkumulátorral vásárolod a gépet, akkor az akku ajándék, ennek az ára kerül elengedésre! 40 V-os akkus kategória Csomagban olcsóbb! Ez a jelenlegi akciónk jelmondata. Az ECHO 40V-os

Tovább a cikkre »
echo akció

A legjobb benzines láncfűrészek most extra kedvezménnyel

Az októberrel berobbantak az őszi akciók! Az összes közül az egyik legjobb a japán ECHO gépeire meghirdetett akció, melynek keretében néhány benzinmotoros és jó pár akkumulátoros gép is extra kedvezménnyel vásárolható meg. Hamarosan az akkus gépekre vonatkozó akciót is bemutatjuk, de most lássuk a nagy kedvenceket, a láncfűrészeket!

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft