Itt a játék! Stihl sapka vagy kulcstartó? Nyerj!

stihl játék

A játék 2022.09.14 – 2022.09.19. hétfő 12:00 óráig tart! Sorsolás 2022.09.19 délután! A helyes választ adók közül két nyertest sorsolunk, az egyik nyertes egy Stihl kulcstartót, a másik nyertes egy Stihl sapkát kap ajándékba!

Mi a feladat? Keresd meg a webshopunkban, hogy a hány fő kategóriában találsz nálunk Stihl gépet! Itt tudsz puskázni – https://kertcoop.hu/termekkategoria/stihl/ – Számold össze a Stihl fő kategóriákat, ha megvan a válasz, akkor írd be kommentbe, majd válassz, melyik ajándékra pályázol! Ha a Stihl kulcstartót szeretnéd, akkor nyomj egy szívecske (imádom) emojit a posztra, ha a Stihl sapkát szeretnéd, akkor egy ölelés emojit kérünk! Ha más reakciót nyomsz, vagy nem nyomsz reakciót, akkor véletlenszerűen kerülsz be valamelyik sorsolásra! A reakció nem feltétele a részvételnek, csak a helyes szám megadása.

Olvasd el a játékszabályzatunkat!

https://kertcoop.hu/stihl_jatek A játékban való részvétellel automatikusan elfogadod a szabályzatot! A promóciónkat a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá, nem végzi, és nem kapcsolódik a Facebookhoz.

JÁTÉKSZABÁLYZAT

A Stihl Vecsés Facebook oldalán (https://www.facebook.com/stihlvecses) közzétett „Mióta működik a vállalkozásunk ” promóció játékszabályzata A játékot a https://kertcoop.hu oldalt üzemeltető Horoszcoop Kft (2022 Vecsés, Széchenyi u 90.) szervezi és bonyolítja. A promócióban résztvevő facebook profil: https://www.facebook.com/stihlvecses. Sem a Facebook, sem a Stihl márka gyártója, vagy egyéb disztribútor nem vesz részt a játékban.

Részvételi feltételek A játékban valamennyi 18 éven felüli, magyarországi postázási címmel rendelkező magánszemély részt vesz, aki a Stihl Vecsés Facebook oldalának (https://www.facebook.com/stihlvecses) játékfelhívása alá legalább egy alkalommal helyes választ ad a feltett kérdésre. Jelen játékfelhívás posztjának kedvelése vagy megosztása nem feltétele a sorsolásban való részvételnek. A reakció, amelyet kérünk a (szívecske, vagy ölelés emoji) arra szolgál, hogy a játékos kiválassza azt az ajándékot, amelyre pályázik. Ha nem tesz erre utalást, akkor véletlenszerűen kerül be a sorsolásba. A játék célja a márkák ismerőinek és kedvelőinek megajándékozása. Figyelem! A játékfelhíváshoz való kommentelés- tehát a játékban való részvétel automatikusan a játékszabályzat elfogadását jelenti!

Kizárás, kizáró feltételek

A játékban nem vehetnek részt a Horoszcoop Kft. dolgozói, a dolgozók hozzátartozói, valamint azok akik nem felelnek meg a részvételi feltételeknek. Kizárást eredményez a poszt alatti trágár szövegek megjelenítése.

Sorsolás részletei

A sorsolás napja: 2022.09.19 Az e napon 12:00 óráig beérkező válaszok vesznek részt a játékban, eredményhirdetés 14:00-18:00 óra között várható. Az egyik nyertes egy Stihl kulcstartót, a másik nyertes egy Stihl sapkát kap ajándékba. A sorsolás a megjelölt napon a Horoszcoop Kft. telephelyén, 2022 Vecsés, Széchenyi u 90) kerül megrendezésre. A sorsolás menete: a sorsolás napján 12:00 óráig beérkezett érvényes kommentek egy adatbázisban kerülnek felsorolásra a helyes kommentet hagyó Facebook profiljának nevével. Valamennyi komment sorszámot kap. Véletenszám generátor segítségével kerül kiválasztásra a nyertes sorszáma, majd az adatbázisból a sorszám alapján visszakereshető a nyertes személye. A sorsolást a Horoszcoop Kft. dolgozóiból felállított 2 fős adatbázis kezelő dolgozó végzi, és 3 fős sorsolási bizottság felügyeli, a sorsolások jogszerű menetéről jegyzőkönyv készül. Ezen játék a Szjtv. értelmében promóciós játék, nem minősül szerencsejátéknak. A promóciós játékban történő részvétel ingyenes, sem a részvétel, sem a nyeremény nem jár fizetési kötelezettséggel, a nyeremény átvételéhez kapcsolódó posta költséget és a nyereményhez kapcsolható adófizetési kötelezettséget a szervező állja. A játék során a vonatkozó jogszabályokat betartjuk. A nyertes személyt (a játékban résztvevő nyilvános profilnévvel) a játékfelhívás alatt és külön posztban, valamint hozzászólásban megjelölve, és privát üzenetben értesítjük. A privát üzenetet a nyertes posztot hagyó facebook fiók messenger felületére küldjük. Az ajándékcsomag személyesen vagy futár/postai úton kerül átadásra. Az átadáshoz szükséges postai címet, telefonszámot kérjük csak a privát messenger felületen adja meg! Az ilyen módon hozzánk került adatokat jogszabály szerint kezeljük, azokat kizárólag az ajándékátadáshoz feltétlenül szükséges folyamatokban (pl posta, futárszolgálat, személyes átvétel esetén azonosítás miatt) használjuk fel. Kérjük olvassa el adatvédelmi szabályzatunkat! Figyelem, a játékban való részvétellel automatikusan elfogadja az adatkezelési feltételeinket! A nyereményhez kapcsolódó esetleges adó-és járulékfizetési kötelezettséget a szervező – Horoszcooop Kft- rendezi. A nyeremény nem váltható át egyéb tárgyra vagy készpénzre. A nyeremény nem átruházható, de annak átvételére meghatalmazás adható. Amennyiben a nyertes 45 naptári napon belül nem jelentkezik a nyeremény átvételére, nem válaszol a nyereményt jelző messenger üzenetünkre, vagy az ajándékátvétel akadályoztatását nem jelzi, úgy a nyeremény nem kerül átadásra a későbbiek folyamán. A Facebook Oldalak szolgáltatására vonatkozó használati feltételeket minden esetben betartjuk.

Irány a Stihl Vecsés Facebook oldala, játszani szeretnék!

Stihl webáruház
STIHL WEBÁRUHÁZ

Szólj hozzá!

akció : ECHO japán akkus gépek

Akcióban a japán ECHO 40V-os és 56V-os gépei is! Hatalmas kedvezmények!

A június hónap a japán ECHO márka akkumulátoros gépeiről szól! A promócióban 2024.06.30-ig, vagy az akciós készlet erejéig hatalmas kedvezményekkel lehet megvásárolni a hobbi és profi kategóriás akkumulátoros gépeket! Nézzük szerintünk mi a legjobb ajánlat Az akkumulátoros ECHO gépek jelenleg két nagy kategóriába sorolhatók: a hobbi – ház körüli felhasználásra készült kedvezőbb árfekvésű kerti eszközök

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft