Óriási robotfűnyíró akció! 20% kedvezmény!

robotfűnyíró

Leáraztuk a raktáron lévő Wiper robotfűnyírókat! A készleten lévő Wiper robotok 2022. szeptember 09-től, szeptember 30-ig 20% kedvezménnyel vásárolhatók meg, A kedvezmény egyéb kedvezménnyel nem vonható össze, az akciós gépekre kupon nem használható fel. Az akció a készlet erejéig, vagy legkésőbb 2022 november 30. 23:59-ig leadott rendelésekre érvényes.

Egy kis ajánló: Blitz XH4 robotfűnyíró

Csomagold ki, kapcsold be, a BLITZ4X4 robot készen áll a fűnyírásra. Pontos, fáradhatatlan, csendes, gazdaságos. A mulcsozó kaszálás természetes műtrágyájának köszönhetően a gyönyörű és egészségesebb gyep előnyeit élvezheted! Mindez telepítés nélkül? Igen!

A szabadalmaztatott és specifikus gyepérzékelőknek köszönhetően felismeri a terepet és csak a pázsiton működik. A 9 cm -es vagy annál nagyobb akadályokat is észleli, például sövényt vagy falakat, amelyek határként szolgálnak, ilyenkor irányváltással folytatja a fűnyírást. Négykerék-meghajtásának és megerősített lökhárítóinak köszönhetően minden kerthez alkalmazkodik. A My Robot Wiper alkalmazás lehetővé teszi a robot kezelését és programozását, így drága vezetékes telepítés helyett, mindössze egy alkalmazás kell a telefonodra és máris működik a gép! Jól hangzik, nem? Az alkalmazást itt tudod letölteni!

Ez a robotfűnyíró ideális a kis kertekhez. Könnyedén hordozható, nem igényel telepítést, nincs szükség határoló vezetékre. Fejlett érzékelőinek köszönhetően felismeri a talajt, csak ott nyírja a füvet, ahol szükséges. Mivel a robotfűnyíróknál szokásos határoló vezetékre nincs szükség, ezért több kertben is használható. Csak meg kell fogni, kitenni a fűbe és már dolgozik is.
Mivel ehhez a robotfűnyíróhoz nem tartozik dokkoló állomás, ezért a töltőjével minden használat után fel kell tölteni.

Wiper robotfűnyíró

Szólj hozzá!

Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
a tavasz egyik jellegzetes virága

Tavaszi gondolatok

A tavaszi kert rendezettségének és természetességének egyensúlya kulcsfontosságú a fenntartható és vizuálisan vonzó kerti tér kialakításához.

Tovább a cikkre »
2024 új év

Boldog Új Évet kívánunk!

Eljött 2024, így minden kedves új és régi vásárlónknak, látogatónknak BOLDOG ÚJ ÉVET kívánunk! Az idei évet, mint az összes eddigit is leltárral indítjuk, így a rendeléseket tudjuk fogadni, de a rendelések feldolgozását és a csomagolást csak 2024.01.15-én tudjuk megkezdeni, azt követően fogunk tudni szállítani, így a leltár és ünnepek alatt beérkezett megrendelések után, leghamarabb

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft