Óriási robotfűnyíró akció! 20% kedvezmény!

robotfűnyíró

Leáraztuk a raktáron lévő Wiper robotfűnyírókat! A készleten lévő Wiper robotok 2022. szeptember 09-től, szeptember 30-ig 20% kedvezménnyel vásárolhatók meg, A kedvezmény egyéb kedvezménnyel nem vonható össze, az akciós gépekre kupon nem használható fel. Az akció a készlet erejéig, vagy legkésőbb 2022 november 30. 23:59-ig leadott rendelésekre érvényes.

Egy kis ajánló: Blitz XH4 robotfűnyíró

Csomagold ki, kapcsold be, a BLITZ4X4 robot készen áll a fűnyírásra. Pontos, fáradhatatlan, csendes, gazdaságos. A mulcsozó kaszálás természetes műtrágyájának köszönhetően a gyönyörű és egészségesebb gyep előnyeit élvezheted! Mindez telepítés nélkül? Igen!

A szabadalmaztatott és specifikus gyepérzékelőknek köszönhetően felismeri a terepet és csak a pázsiton működik. A 9 cm -es vagy annál nagyobb akadályokat is észleli, például sövényt vagy falakat, amelyek határként szolgálnak, ilyenkor irányváltással folytatja a fűnyírást. Négykerék-meghajtásának és megerősített lökhárítóinak köszönhetően minden kerthez alkalmazkodik. A My Robot Wiper alkalmazás lehetővé teszi a robot kezelését és programozását, így drága vezetékes telepítés helyett, mindössze egy alkalmazás kell a telefonodra és máris működik a gép! Jól hangzik, nem? Az alkalmazást itt tudod letölteni!

Ez a robotfűnyíró ideális a kis kertekhez. Könnyedén hordozható, nem igényel telepítést, nincs szükség határoló vezetékre. Fejlett érzékelőinek köszönhetően felismeri a talajt, csak ott nyírja a füvet, ahol szükséges. Mivel a robotfűnyíróknál szokásos határoló vezetékre nincs szükség, ezért több kertben is használható. Csak meg kell fogni, kitenni a fűbe és már dolgozik is.
Mivel ehhez a robotfűnyíróhoz nem tartozik dokkoló állomás, ezért a töltőjével minden használat után fel kell tölteni.

Wiper robotfűnyíró

Szólj hozzá!

zöld-hulladék komposzt ágdaráló

Téli nyüglönc: még mindig sok a falevél, zöld-hulladék

Az idei év decemberébe is úgy fogunk belépni, hogy még mindig nagyon sok fa tele van levéllel. Az elhúzódó jó-időnek ez most a böjtje, hiszen a legtöbb településen a zöld-hulladék elszállítás decembertől már szünetel és egészen tavaszig nem fogják elvinni az össze szedett leveleket, gallyakat. Mégis mit tegyünk? A zsákokba összegyűjtött levelek tavaszig nem maradhatnak

Tovább a cikkre »
kertigépek téliesítése

A gépek téliesítése

Hosszúra nyúlik az ősz, a gépek téliesítése ilyen időben talán eszünkbe sem jut,hiszen egészen kellemes az idő, de mégis lassan érdemes felkészítenünk segítőtársainkat pihenőidejükre! Tippek a hosszabb élettartam és hatékony működés érdekében

Tovább a cikkre »
láncvezető akció 4+1 ajándék

Fűrészkiegészítők – láncvezetők csomagban! 4+1 ajándék

A láncfűrész kiegészítők szezonja következik, hiszen a legtöbben most, a téli – fűtési időszakra és a fakitermelés idejére veszik elő először a fűrészeiket! Ez a szezonnyitó időszakot most egy akcióval kezdjük! A legkedvezőbb ajánlatunk, az, hogy az alábbi kiegészítőket, láncvezetőket, fűrészláncokat, csillagkerekeket és betétgyűrűket is leáraztuk! Összeraktunk 5 db-os csomagokat, hogy ebből egyet ajándékba adjunk!

Tovább a cikkre »
ECHO

Japánok akcióban! Országos ECHO promóció

40 és 50 V-os akkus, valamint benzinmotoros ECHO gépek kedvezménnyel! Láncfűrészek és az 50 V-os kategória: a benzinmotoros láncfűrészek árkedvezménnyel kaphatók, az 50V-os akkus kategória gépei esetében, ha akkumulátorral vásárolod a gépet, akkor az akku ajándék, ennek az ára kerül elengedésre! 40 V-os akkus kategória Csomagban olcsóbb! Ez a jelenlegi akciónk jelmondata. Az ECHO 40V-os

Tovább a cikkre »
echo akció

A legjobb benzines láncfűrészek most extra kedvezménnyel

Az októberrel berobbantak az őszi akciók! Az összes közül az egyik legjobb a japán ECHO gépeire meghirdetett akció, melynek keretében néhány benzinmotoros és jó pár akkumulátoros gép is extra kedvezménnyel vásárolható meg. Hamarosan az akkus gépekre vonatkozó akciót is bemutatjuk, de most lássuk a nagy kedvenceket, a láncfűrészeket!

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft