Scheppach SC 50 Vario benzinmotoros gyepszellőztető 3in1 40 cm

Cikkszám: 59119029944

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

189.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A SCHEPPACH SC 50 VARIO BENZINMOTOROS GYEPSZELLŐZTETŐ 3IN1 40 CM egy sokoldalú eszköz a gyepszellőztetéshez és a gyepápoláshoz. Itt van néhány ok, hogy miért érdemes ezt a modellt választani:

  1. 3 az 1-ben funkció: Ez a gép három különböző funkciót kínál egy eszközben. Elsődlegesen gyepszellőztetésre használható, ami segít a gyep megfelelő szellőztetésében és a föld lazításában, ami elősegíti a víz, a levegő és a tápanyagok eljutását a gyökerekhez. Emellett talajvágóként és fűgyűjtőként is használható.
  2. Benzinmotoros kialakítás: A benzinmotorral működő gép kiváló választás azok számára, akik olyan területeken dolgoznak, ahol nincs könnyű hozzáférés elektromos csatlakozóhoz. A benzinmotor erőteljes és megbízható teljesítményt nyújt.
  3. 40 cm munkaszélesség: A 40 cm-es munkaszélesség lehetővé teszi, hogy viszonylag gyorsan és hatékonyan végezhesse el a munkát. Ez különösen akkor hasznos, ha nagyobb területeken szeretné alkalmazni a gyepszellőztetést.
  4. Gyepápolási előnyök: A gyepszellőztetés fontos lépés a gyepápolásban, mivel segít a gyep egészségének megőrzésében és a jobb növekedés elősegítésében. A gyepszellőztetés megszüntetheti a talaj tömörödését, a gyepfelület síkosságát és a gyep megsárgulását.
  5. Scheppach minőség: A Scheppach egy ismert és megbízható márkája a kerti  eszközöknek. A cég termékei jó minőségűek és tartósak, így a SC 50 VARIO megbízható eszköz lehet.
Tömeg 42 kg
Gyártó

Scheppach