logo kertcoop kertigép áruház

HECHT 1683 2IN1 GYEPSZELLŐZTETŐ 2IN1

Cikkszám: HECHT16832IN1

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

56.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A Hecht 1683 2in1 gyepszellőztető egy kiváló választás lehet a kertészet és gyepápolás szerelmeseinek. A termék kiemelkedő jellemzőinek köszönhetően könnyű kezelhetőséget, hatékonyságot és megbízhatóságot kínál.

  • Elsődlegesen, a műanyag ház rendkívül tartós és könnyű, ami hosszú élettartamot és könnyű szállíthatóságot biztosít. A 1500W teljesítmény lehetővé teszi, hogy hatékonyan és gyorsan végezze a munkát, még a nehezebb talajviszonyok között is. A 38 cm-es munkaszélesség ideális a közepes méretű kertekben is, gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé.
  • A könnyű tömeg (15 kg) és a gyűjtőkosár (50 l) megkönnyíti a munka folyamatát és a gyepen található fűnyesedékek hatékony eltávolítását. Az ajánlott terület (1100 m2) szintén azt jelzi, hogy alkalmas közepes méretű kertek rendben tartására.
  • A Hecht 1683 2in1 gyepszellőztető emellett könnyen kezelhető. A könnyen érthető vezérlők és a könnyen hozzáférhető beállítások lehetővé teszik, hogy akár kezdő kertészek is könnyen elboldoguljanak vele. A két funkció kombinálása, a gyepszellőztetés és fűnyírás egy eszközön belül, optimalizálja a munkafolyamatot, időt és energiát takarítva meg.

Összességében a Hecht 1683 2in1 gyepszellőztető olyan termék, amely kiváló minőségű anyagokból készült, hatékony és könnyen kezelhető. Ha egy megbízható eszközt keresel a kerted gondozásához, amely időt és energiát takarít meg, akkor ez a modell remek választás számodra.

Termék jellemzői:
műanyag ház 1
teljesítmény [W] 1500
munkaszélesség [cm] 38
tömeg [kg] 15
gyűjtőkosár [l] 50
ajánlott terület [m2] 1100

A Hecht 1683 könnyen kezel

Tömeg 15 kg
Gyártó

Hecht

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL