44.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Hecht 1420 gyepszellőztető 1500W egy okos és hatékony választás a tökéletes kertgondozáshoz. Az alábbiakban részletezem, miért érdemes ezt a terméket választanod:

A kertgondozás gyakran összetett és időigényes feladat lehet, de a Hecht 1420 gyepszellőztetővel ez egyszerű és hatékony folyamattá válik. A 1500W teljesítménynek köszönhetően könnyedén megbirkózik a legnehezebb talajviszonyokkal is, gyorsan és hatékonyan segítve a gyepszellőztetésben.

A 32 cm-es munkaszélesség optimális méretet biztosít, lehetővé téve, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozz a kertben anélkül, hogy feleslegesen sok időt veszítene. Ezzel a gyepszellőztetővel könnyedén átjutsz a szűkebb területeken is, és egyenletes eredményeket érhetsz el az egész kertben.

A 40 literes gyűjtőkapacitás kényelmes és hatékony munkavégzést eredményez. A gyepszellőztetés során keletkező fűnyesedékeket könnyedén összegyűjtheted, minimalizálva a rendrakás időigényét. Ezáltal a kert tiszta és rendezett marad.

A könnyű, mindössze 8,5 kg-os súly lehetővé teszi, hogy kényelmesen és könnyedén manőverezz a kertben. Nem csak hatékonyan, de kényelmesen is dolgozhatsz vele hosszabb ideig anélkül, hogy kimerülnél.

A Hecht márka híres megbízhatóságáról és minőségéről. A Hecht 1420 gyepszellőztető nemcsak tartós és megbízható, de a kertgondozás folyamatát is egyszerűvé teszi, időt és energiát takarítva meg számodra.

A Hecht 1420 gyepszellőztető 1500W a kertgondozás tökéletes segítőtársa. Könnyedén és hatékonyan gondoskodhatsz vele a kerted szépségéről és egészségéről, miközben időt és energiát spórolsz meg magadnak. Válaszd a Hecht 1420-at, és élvezd a professzionális kertgondozás egyszerűségét és eredményességét!

  • 230V/50 Hz
  • teljesítmény: 1500 W
  • munkaszélesség: 32 cm
  • gyűjtő: 40 l
  • súly: 8,5 kg
Tömeg 11 kg
Gyártó

Hecht