73.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az Alko Combi-Care 36 E Comfort talajlazító kiemelkedő választás a tökéletes kertgondozáshoz, mely egész évben gyönyörű és egészséges pázsitot biztosít. A készülék páratlan tulajdonságai és előnyei meggyőző okok lehetnek a választásod mellett.

  • E készülék egyesíti a talajlazítás és szellőztetés előnyeit, amelyek elengedhetetlenek a gyep egészséges fejlődéséhez. A talajlazító henger alaposan eltávolítja az elszáradt fűcsomókat és más növénymaradványokat, biztosítva a gyep szabad lélegzését és tápanyagfelvételét. Ezzel párhuzamosan a szellőztető henger óvatosan gondoskodik a gyep felületéről, megerősítve azt.
  • A két stabil tengely rendkívül fontos, mivel biztosítja a készülék stabilitását és hatékonyságát a munka során. Ez lehetővé teszi, hogy a készülék könnyedén és egyenletesen haladjon a pázsiton, optimális eredményeket hozva létre. A stabil tengelyekkel a kertgondozás kevésbé fárasztó és egyszerűbb lesz.
  • Az Alko márka hírneve garancia a minőségre és tartósságra. A Combi-Care 36 E Comfort talajlazító strapabíró és megbízható kialakítással rendelkezik, ami hosszú távú használatot biztosít. Ez az eszköz nemcsak hatékony, hanem kímélő ápolást is nyújt a gyepnek, gondoskodva róla a legjobb módon.
  • A készülék könnyű kezelhetősége és kifinomult tervezése további előnyök. Ez megkönnyíti a munkát és lehetővé teszi a kertgondozás élvezetét anélkül, hogy kimerülne a folyamatban.

Válassza a Combi-Care 36 E Comfort talajlazítót, hogy egyedülálló eredményeket érhessen el a kertje ápolásában.  Az Alko minőséget választva a kertgondozás könnyed és hatékony élménnyé válik!

 

Tömeg 18,512 kg
Gyártó

Al-ko