14.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Scheppach BFC4-20Li- 20 V akku gyorstöltő 4 A árammal számos előnnyel rendelkezik, amelyeket érdemes figyelembe venni a választás során. Az alábbiakban bemutatok néhány okot, amiért érdemes ezt a gyors töltőt választani:

  1. Gyors töltés: A 4 A áram lehetővé teszi az akkumulátorok gyorsabb feltöltését. Ez különösen hasznos, ha gyorsan szeretné újra használni a gépeket, és kevesebb időt szeretne tölteni a töltésre.
  2. Hatékony munkavégzés: A gyors töltés lehetővé teszi, hogy kevesebb időt töltsön a töltőnél, és több időt tölthessen a tényleges munkavégzésre.
  3. Töltési idő: A nagyobb töltőáram miatt a kisebb kapacitású akkumulátorok is viszonylag rövid idő alatt teljesen feltölthetők. Ez praktikus, mikor rövid idő alatt szeretné újra használni a gépeket.
  4. Kompatibilitás: Ha rendelkezik Scheppach 20 V akkumulátorokkal, akkor a hozzájuk tartozó gyors töltő kiváló választás lehet a hatékony és gyors töltéshez.
  5. Kényelem: AA Scheppach BFC4-20Li 20 V akkumulátor 4 A gyors töltőve,l nem csak időt takaríthat meg, hanem kényelmesen használhatja az akkumulátorokat anélkül, hogy hosszú ideig kellene várnia a feltöltésre.
  6. Töltöttségi kijelző: Néhány gyors töltő rendelkezhet töltöttségi kijelzővel, amely segít nyomon követni az akkumulátorok töltési állapotát.
  7. Kompakt méret: A gyors töltők kompakt méretűek, A Scheppach BFC4-20Li 20 V akkumulátor gyorstöltő 4 A, így könnyedén hordozható és tárolható.
Tömeg 0,65 kg
Gyártó

Scheppach