1.170 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Gardena Tömítéskészlet 901-es csapelemhez

Leírás:
A GARDENA tömítéskészlet három O-gyűrűt tartalmaz. Ezek a 901-50 és 2901-20 cikkszámú GARDENA csapelemeken használhatók. A csere után a csapelemek újra tökéletesen szivárgásmentesek lesznek, egy csepp víz sem vész kárba.

A Gardena Tömítéskészlet 901-es csapelemhez választása előnyös lehet az alábbi okok miatt:

  1. Megfelelő méret és illeszkedés: A 901-es csapelemhez tartozó tömítőgyűrűk pontos méretben és illeszkedésben vannak kialakítva. Ez biztosítja a tökéletes illeszkedést a csatlakozási pontokon, és segít megakadályozni a vízszivárgást vagy szivárgást.
  2. Gyári minőség: A Gardena tömítések a cég minőségi követelményeinek megfelelően készülnek. A Gardena híres a kiváló minőségű kerti eszközeiről, és a tömítések sem kivétel. Az eredeti, gyári tömítőgyűrűk megbízhatóak és tartósak, így hosszú távon is biztosítják a szivárgásmentes működést.
  3. Egyszerű csere: A készletben található tömítőgyűrűk egyszerűen cserélhetők. A pontos méret és illeszkedés megkönnyíti a régi tömítés eltávolítását és az új tömítőgyűrű beillesztését a csapelembe. Ezáltal könnyedén elvégezheti a karbantartást vagy javítást, és hamarosan ismét szivárgásmentesen használhatja a csapját.
  4. Kompatibilitás: A Gardena 901-es csapelem és a hozzá tartozó tömítések együttműködése biztosítja a megfelelő működést és vízellátást. Amennyiben Ön már rendelkezik ezzel a csapelemmel, a Gardena Tömítéskészlet 901-es csapelemhez a megfelelő választás, hogy könnyedén fenntartsa és javítsa a csapját.

Az eredeti Gardena tömítések használata a csapelemhez javasolt, mivel ez biztosítja a legmegbízhatóbb és legoptimálisabb működést. A megfelelő tömítőgyűrűk használata hozzájárul a hosszú élettartamhoz és a hatékony vízellátáshoz a kerti csap

Tömeg 0,012 kg
Gyártó

Gardena