Gardena Tömítéskészlet 867,869 (készlet erejéig)

Cikkszám: 5384-20

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

1.290 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Gardena Tömítéskészlet 867,869 (készlet erejéig)

A Gardena tömítéskészlet egy olyan csomag, amelyben többféle méretű és típusú tömítőgyűrű található. Ez a készlet sokoldalúan felhasználható, és segítséget nyújthat a különböző kerti csapok, tömlőcsatlakozók és egyéb kerti eszközök javításához vagy karbantartásához.

A tömítésgyűrű készlet előnyei:

  1. Rugalmas alkalmazhatóság: A készletben található tömítőgyűrűk különböző méretekben és típusokban érhetők el. Ez lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa a megfelelő méretű és típusú tömítőgyűrűt a specifikus csatlakozóhoz vagy szerelvényhez. Így sokféle kerti eszközzel kompatibilis és alkalmazható.
  2. Szivárgások megelőzése: A tömítésgyűrűk segítségével könnyedén kicserélheti a régi, elkopott vagy sérült tömítéseket. Ez megakadályozza a vízszivárgást és a szivárgásokat a csatlakozási pontokon, így biztosítva a hatékony vízellátást és csökkentve a vízpazarlást.
  3. Gazdaságos megoldás: A tömítésgyűrű készlet lehetővé teszi a saját tömítőgyűrűk cseréjét és javítását otthon, anélkül, hogy új eszközöket kellene vásárolnia vagy szakember segítségét kellene kérnie. Ez pénzt takaríthat meg és hosszabb élettartamot biztosíthat a meglévő kerti eszközeinek.
  4. Időtakarékos: A tömítésgyűrű készlet segítségével azonnal hozzáférhet a különböző méretű tömítőgyűrűkhöz, így nem kell külön-külön keresnie vagy vásárolnia őket. Ez időt takaríthat meg, különösen akkor, ha gyorsan szeretné elvégezni a javítást vagy karbantartást a kertben.

 

Tömeg 0,017 kg
Gyártó

Gardena