14.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Scheppach 20 V 2 Ah Li-Ion akkumulátor számos előnnyel rendelkezik, amelyeket érdemes figyelembe venni a választás során. Az alábbiakban bemutatok néhány okot, amiért érdemes ezt az akkumulátort választani:

  1. Kompakt méret: A 2 Ah kapacitású akkumulátorok kisebb méretűek és könnyebbek, ami lehetővé teszi a gépek könnyebb és kényelmesebb kezelését.
  2. Könnyű kezelhetőség: A kisebb kapacitású akkumulátorokkal könnyebb munkavégzésre lehet számítani. Különösen akkor előnyös, ha a gép súlya vagy a munka jellege miatt a könnyű kezelhetőség fontos.
  3. Alacsonyabb töltési idő: Kisebb kapacitású akkumulátorok általában gyorsabban tölthetők fel, ami hasznos, ha rövid idő alatt szeretné újra használni az eszközt.
  4. Ár: Kisebb kapacitású akkumulátorok általában alacsonyabb áron érhetők el, így ezek választása pénzügyileg is kedvező.
  5. Elsődleges vagy kevésbé intenzív használat: Ha a gépeket ritkábban vagy kevésbé intenzív felhasználással használja, a 2 Ah kapacitás elegendő a munkavégzéshez. Nem szükséges nagyobb kapacitású akkumulátor.
  6. Hordozhatóság: Ha a hordozhatóság és a könnyűség fontosabb szempont, például akkor, ha sokat kell mozognia a géppel, a kisebb kapacitású akkumulátor könnyebb lesz.
  7. Környezetvédelem: Az akkumulátorok kisebb kapacitása kevesebb energiát igényel és kevesebb erőforrást használ fel a gyártás során. Ami a környezetvédelmi szempontból pozitív lehet.
Tömeg 0,4 kg
Gyártó

Scheppach