Portland Pro fűkasza damil 3,0mmx146m szöglet

Rövid leírás: Hossz (m) 146 Vastagság (mm) 3

Cikkszám: ORLP-S30S

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

9.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

PORTLAND PRO FŰKASZA DAMIL 3,0MMX146M SZÖGLET

A “PORTLAND PRO FŰKASZA DAMIL 3,0MMX146M SZÖGLET” damil jó választás, különösen akkor, mikor nagyobb területeket szeretnél hatékonyan füvet nyíni és vastagabb, gazosabb területeken dolgozol.

  1. Nagyobb területekre tervezve: Az 146 méter hosszú damilgöngyöleg lehetővé teszi a hosszabb ideig tartó fűnyírást, Kevesebb időt kell eltöltened a damilcserével, különösen nagyobb kertekben vagy gazosabb területeken.
  2. 3,0 mm vastagság: A 3,0 mm vastag damil alkalmas vastagabb fűnyírására és keményebb növényzettel való megküzdésre. Mikor területen dolgozol, ahol gyomok és vastagabb fűszálak is találhatók, ez a vastagabb damil jobb vágási eredményeket biztosíthat.
  3. Hatékony vágás: A vastagabb damil segítségével hatékonyabban tudod levágni a fűszálakat. Gyorsabban és kevesebb erőkifejtéssel tudsz fűnyírást végezni.
  4. Szögletes kialakítás: A szögletes kialakítású damil lehetővé teszi az erőteljesebb vágást és jobb hatékonyságot vastagabb fű és gazos területeken.
  5. Tartós és ellenálló: Az erős anyagból készült damil tartós és ellenálló, ami hosszabb élettartamot biztosít. Nem kell olyan gyakran cserélni a damilt.

Ez a vastagabb damilfej hatékonyabb olyan területeken, ahol vastagabb fű és gazosabb növényzet található. Ha nagyobb kerttel rendelkezel vagy olyan területen dolgozol, ahol a fű magasabb és sűrűbben nő, akkor ez a damilfej jó választás.

Az OR Longlaster termékek tudományos alapossággal kifejlesztett hengeresvágószálak:

– fokozott szálmerevség a hatékonyabb vágás érdekében

– nagyobb ütésszilárdság

– rendkívül nagy hőállóság

– az egyes átmérőket színkód különbözteti meg

Tömeg 1 kg
Gyártó

Portland

Damil hosszúság (m)

146

Portland Pro fűkasza damil 3,0mmx146m szöglet
9.990 Ft