Portland fűkasza damil 1,7mm x 556m kerek

Rövid leírás: Hossz (m) 556 Vastagság (mm) 1,7

Cikkszám: ORL-R17S

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

9.590 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

PORTLAND FŰKASZA DAMIL 1,7MM X 556M KEREK

A “PORTLAND FŰKASZA DAMIL 1,7MM X 556M KEREK” damilfej jó választás, olyan területeken szeretnél füvet nyírni, ahol a fű nem túl vastag, és a pontosabb munka fontos számodra

  1. Tartósság: A 1,7 mm vastagságú damil meglehetősen tartós és ellenálló, ami lehetővé teszi a hosszabb ideig tartó használatot. Ez különösen fontos lehet, ha sok fűnyírást végzésnél vagy nagyobb területeket szeretnél gondozni.
  2. Hosszú damilhossz: Az 556 méteres hosszúságú damilgöngyöleg jelentős mennyiségű damilt tartalmaz. Ritkábban kell majd cserélned, és hosszabb ideig elég lesz egy göngy.
  3. Vékonyabb fűnyírás: Az 1,7 mm vastagság lehetővé teszi a finomabb fűnyírást. Pontosabb és esztétikusabb vágási eredményeket érhetsz el.
  4. Széles kompatibilitás: Az 1,7 mm vastagságú damil több kerti fűkasza típusához is alkalmas lehet. Akár több készüléket is használhatsz ugyanazzal a damilfejjel.
  5. Könnyű kezelhetőség: A kerek damilgöngyöleg könnyen cserélhető a fűkaszádba, és nincs szükség különleges beállításokra vagy előkészületekre.

A “PORTLAND FŰKASZA DAMIL 1,7MM X 556M KEREK” termék jó választás a fűnyírókaszádhoz. Mindig ügyelj arra, hogy a kiválasztott damilfej megfeleljen a fűkaszád specifikációinak, hogy optimálisan használhasd azt.

Az OR Longlaster termékek tudományos alapossággal kifejlesztett hengeres vágószálak:

– fokozott szálmerevség a hatékonyabb vágás érdekében

– nagyobb ütésszilárdság

– rendkívül nagy hőállóság

– az egyes átmérőket színkód különbözteti meg

Tömeg 1,5 kg
Gyártó

Portland

Damil hosszúság (m)

556

Portland fűkasza damil 1,7mm x 556m kerek
9.590 Ft