Portland fűkasza damil 1,7mm x 15m kerek

Rövid leírás: Hossz (m) 15 Vastagság (mm) 1,7

Cikkszám: ORL-R17L

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

349 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

PORTLAND FŰKASZA DAMIL 1,7MM X 15M KEREK

A “PORTLAND FŰKASZA DAMIL 1,7MM X 15M KEREK” damil jó választás, különösen olyan helyzetekben, ahol kevesebb fűnyírást végeznél vagy kisebb területet szeretnél gondozni.

  1. Kisebb területekhez: Az 1,7 mm vastag kerek damil alkalmas lehet kisebb kertek, udvarok, vagy egyéb területek fűnyírásához. Ha nem rendelkezel hatalmas kerttel, ez a méret elegendő lehet a növényzet rendben tartásához.
  2. Kevesebb fűnyírás: Néhány alkalommal kell fűnyírást végezned, vagy csak időnként kell frissítened a fűszálakat, akkor ez a kisebb méretű damilfej a megfelelő számodra.
  3. Könnyű tárolás: Az 1,7 mm x 15 m-es kerek damil kis mérete miatt könnyen tárolható, elfér egy tárolószekrényben is.
  4. Könnyű kezelhetőség: A kisebb damilméret könnyebben kezelhető, különösen, ha kevésbé tapasztalt vagy a fűnyírók használatában.
  5. Az ár-érték aránya: Kis mennyiségű damilra van szükséged, akkor ez az 1,7 mm x 15 m-es kerek damil göngyöleg kedvezőbb lehet az ár szempontjából.

Az OR Longlaster műanyag vágószálakat gyártó cég a legnagyobb azok közül, amelyek a profi gyep- és kertápolás gépeihez szállítanak vágószálakat. A legkorszerűbb gyártási eljárások, a fejlett tervezési technológia, a szigorú minőség-ellenőrzés és a legkiválóbb alapanyagok használata biztosítja azt, hogy a cég vágószálai tökéletes munkát végezzenek. Bizonyítja ezt a sok kerttulajdonos, akik már hosszú ideje folytonos megelégedettséggel használják az OR Longlaster kör keresztmetszetű műanyag vágószálait.

Az OR Longlaster termékek tudományos alapossággal kifejlesztett hengeresvágószálak:

– fokozott szálmerevség a hatékonyabb vágás érdekében

– nagyobb ütésszilárdság

– rendkívül nagy hőállóság

– az egyes átmérőket színkód különbözteti meg

Tömeg 0,25 kg
Gyártó

Portland

Damil hosszúság (m)

15

Portland fűkasza damil 1,7mm x 15m kerek
349 Ft