logo kertcoop kertigép áruház

Portland fűkasza damil 1,3mm x 15m kerek

Rövid leírás: Hossz (m) 15 Vastagság (mm) 1,3

Cikkszám: ORL-R13L

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

319 Ft

Készleten

A Portland Fűkasza Damil 1,3 mm x 15 m kerek damil főként fűnyíró- és fűkasza készülékekhez használt tartozék. A kerek damilnak többféle felhasználási módja lehet:

Fűnyírás: A kerek damil alkalmas a fűnyíráshoz, különösen olyan területeken, ahol a fű magasabb vagy nehezen elérhető. A damil könnyedén vágja át a fűszálakat, lehetővé téve a tiszta és egyenletes fűnyírást.

Gyomirtás: A damil segítségével hatékonyan távolíthatja el a gyomokat. Az erős és tartós kerek damil könnyen vág át a gyomnövények vastagabb szárain és segít megszabadulni a kertben vagy más területeken elterjedő gyomoktól.

Sűrű növényzet vágása: Amikor vastagabb növényzetet kell vágni vagy ritkítani, a kerek damil kiválóan használható. Elég erős ahhoz, hogy átvágjon vastagabb ágakat és szárakat, lehetővé téve a könnyebb növényvágást.

A Portland Fűkasza Damil 1,3 mm x 15 m kerek damil tartozék a fűnyíró- és fűkasza készülékekhez, amelyek rendelkeznek a megfelelő illesztőfelülettel a damil rögzítéséhez. Fontos megjegyezni, hogy minden készüléknek más-más specifikációi lehetnek, és a megfelelő méretű damilt kell választani a saját eszközéhez. A damil használata előtt mindig ellenőrizze a készülék használati útmutatóját és kövesse a gyártó által ajánlott utasításokat a biztonságos és hatékony használat érdekében.

Az OR Longlaster műanyag vágószálakat gyártó cég a legnagyobb azok közül, amelyek a profi gyep- és kertápolás gépeihez szállítanak vágószálakat. A legkorszerűbb gyártási eljárások, a fejlett tervezési technológia, a szigorú minőség-ellenőrzés és a legkiválóbb alapanyagok használata biztosítja azt, hogy a cég vágószálai tökéletes munkát végezzenek. Bizonyítja ezt a sok kerttulajdonos, akik már hosszú ideje folytonos megelégedettséggel használják az OR Longlaster kör keresztmetszetű műanyag vágószálait.

Az OR Longlaster termékek tudományos alapossággal kifejlesztett hengeresvágószálak:

– fokozott szálmerevség a hatékonyabb vágás érdekében

– nagyobb ütésszilárdság

– rendkívül nagy hőállóság

– az egyes átmérőket színkód különbözteti meg

Tömeg 0,25 kg
Gyártó

Portland

Damil hosszúság (m)

15

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL

Portland fűkasza damil 1,3mm x 15m kerek
319 Ft