Portland Pro fűkasza damil 2,7mmx312m szögletes

Rövid leírás: Hossz (m) 312 Vastagság (mm) 2,7

Cikkszám: ORLP-S27SF

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

16.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

PORTLAND PRO FŰKASZA DAMIL 2,7MMX312M SZÖGLETES

A “PORTLAND PRO FŰKASZA DAMIL 2,7MMX312M SZÖGLETES” damil jó választás, különösen olyan helyeken, ahol közepes méretű vagy nagyobb területet szeretnél gondozni.

  1. Hosszú damilhossz: Az 312 méteres hosszúságú damilgöngyöleg jelentős mennyiségű damilt tartalmaz. Ritkábban kell majd cserélned, és hosszabb ideig elég lesz egy csomag. Ez különösen előnyös nagyobb kertek vagy gazosabb területek gondozásában.
  2. 2,7 mm vastagság: Az 2,7 mm vastag damil alkalmas közepes méretű és vastagabb fűnyírására is. Ha olyan területen dolgozol, ahol gyomok és vastagabb fűszálak is találhatók, ez a közepes vastagság jobb vágási eredményeket biztosíthat.
  3. Szögletes kialakítás: A szögletes kialakítású damil lehetővé teszi az erőteljesebb vágást és jobb hatékonyságot vastagabb fű és gazos területeken.
  4. Tartós és ellenálló: Az erős anyagból készült damil tartós és ellenálló, ami hosszabb élettartamot biztosít. Nem kell olyan gyakran cserélni a damilt.
  5. Közepes méretű területek gondozásához: Az 312 méter hosszú damilfej alkalmas közepes méretű kertek, udvarok vagy egyéb területek fűnyírásához, és segíthet hatékonyabban végezni a munkát.

Ez a damil hatékony lehet közepes méretű vagy nagyobb kertek, udvarok vagy egyéb területek gondozásában. Nagyobb területet szeretnél hatékonyan füvet nyírni, vagy olyan területen dolgozol, ahol a fű magasabb és sűrűbben nő, akkor ez a damilfej jó választás a hatékonyabb és könnyebb fűnyírás érdekében. Mindig ügyelj arra, hogy a kiválasztott damilfej megfeleljen a fűkaszád specifikációinak, hogy optimálisan használhasd azt.

     Az OR Longlaster termékek tudományos alapossággal kifejlesztett hengeres vágószálak:

– fokozott szálmerevség a hatékonyabb vágás érdekében

– nagyobb ütésszilárdság

– rendkívül nagy hőállóság

– az egyes átmérőket színkód különbözteti meg

Tömeg 1 kg
Gyártó

Portland

Damil hosszúság (m)

312

Portland Pro fűkasza damil 2,7mmx312m szögletes
16.990 Ft