Portland Pro fűkasza damil 2,7mmx187m szöglet

Rövid leírás: Hossz (m) 187 Vastagság (mm) 2,7

Cikkszám: ORLP-S27S

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

9.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

PORTLAND PRO FŰKASZA DAMIL 2,7MMX187M SZÖGLET

 

A “PORTLAND PRO FŰKASZA DAMIL 2,7MMX187M SZÖGLET” damil jó választás, különösen akkor, mikor közepes méretű területeket szeretnél hatékonyan gondozni.

  1. Megfelelő hosszúság: Az 187 méter hosszúságú damilgöngyöleg megfelelő mennyiségű damilt tartalmaz közepes méretű területek gondozásához.Ritkábban kell majd cserélned, és hosszabb ideig elég lesz egy csomag. Ez különösen előnyös lehet kisebb kertek vagy udvarok gondozásában.
  2. 2,7 mm vastagság: Az 2,7 mm vastag damil alkalmas közepes méretű és vastagabb fűnyírására is. Mikor olyan területen dolgozol, ahol gyomok és vastagabb fűszálak is találhatók, ez a közepes vastagság jobb vágási eredményeket biztosíthat.
  3. Szögletes kialakítás: A szögletes kialakítású damil lehetővé teszi az erőteljesebb vágást és jobb hatékonyságot vastagabb fű és gazos területeken.
  4. Közepes méretű területek gondozásához: Az 187 méter hosszú damilfej alkalmas közepes méretű kertek, udvarok vagy egyéb területek fűnyírásához, és segíthet hatékonyabban végezni a munkát.
  5. Tartós és ellenálló: Az erős anyagból készült damil tartós és ellenálló, ami hosszabb élettartamot biztosít. Nem kell olyan gyakran cserélni a damilt.

Ez a damil jó választás lehet a közepes méretű kertek, udvarok vagy egyéb területek hatékony gondozásához. Mikor ilyen területen dolgozol, ez a damilfej megfelelő vágási eredményeket és hosszú élettartamot nyújthat a fűnyíró készüléked számára. Mindig ügyelj arra, hogy a kiválasztott damilfej megfeleljen a fűkaszád specifikációinak, hogy optimálisan használhasd azt.

     Az OR Longlaster termékek tudományos alapossággal kifejlesztett hengeres vágószálak:

– fokozott szálmerevség a hatékonyabb vágás érdekében

– nagyobb ütésszilárdság

– rendkívül nagy hőállóság

– az egyes átmérőket színkód különbözteti meg

Tömeg 1 kg
Gyártó

Portland

Damil hosszúság (m)

187

Portland Pro fűkasza damil 2,7mmx187m szöglet
9.990 Ft