Portland Pro fűkasza damil 2,7mmx 62m szöglet

Rövid leírás: Hossz (m) 62 Vastagság (mm) 2,7

Cikkszám: ORLP-S27D

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

3.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

PORTLAND PRO FŰKASZA DAMIL 2,7MMX 62M SZÖGLET

 

       A “PORTLAND PRO FŰKASZA DAMIL 2,7MMX 62M SZÖGLET” damil jó választás, különösen akkor, mikor kisebb területeken vagy szűkebb helyeken szeretnél fűnyírást végezni.

  1. Megfelelő hosszúság: Az 62 méter hosszúságú damilgöngyöleg elegendő mennyiségű damilt tartalmaz kisebb területek vagy nehezen megközelíthető területek gondozásához. Ez ideális lehet kisebb kertek, udvarok vagy körülményes tereprendezésű helyek fűkaszálásához.
  2. 2,7 mm vastagság: Az 2,7 mm vastag damil alkalmas közepes méretű és vastagabb fűnyírására is. Ez a közepes vastagság segít hatékonyan vágni a fűszálakat és a gyomokat.
  3. Szögletes kialakítás: A szögletes kialakítású damil lehetővé teszi az erőteljesebb vágást és jobb hatékonyságot vastagabb fű és gazos területeken is.
  4. Könnyű kezelhetőség: A kisebb méretű csomag könnyebb és kezelhetőbb lehet a fűnyíró készülékben, ami előnyös, ha olyan helyeken kell dolgozni, ahol kevés a manőverezési hely.
  5. Tartós és ellenálló: Az erős anyagból készült damil tartós és ellenálló, így hosszabb élettartamot biztosít, és kevesebbszer kell majd cserélned a csomagot.

Ez a damil jó választás kisebb területek vagy nehezen elérhető területek gondozásához, ahol a könnyű kezelhetőség és a hatékony vágás fontos szempontok. Mindig győződj meg arról, hogy a kiválasztott damil megfeleljen a fűkaszád specifikációinak, hogy optimálisan használhasd azt.

       Az OR Longlaster termékek tudományos alapossággal kifejlesztett hengeres vágószálak:

– fokozott szálmerevség a hatékonyabb vágás érdekében

– nagyobb ütésszilárdság

– rendkívül nagy hőállóság

– az egyes átmérőket színkód különbözteti meg

Tömeg 1 kg
Gyártó

Portland

Damil hosszúság (m)

62

Portland Pro fűkasza damil 2,7mmx 62m szöglet
3.990 Ft