Portland Pro fűkasza damil 2,4mm x 76m szögletes

Rövid leírás: Hossz (m) 76 Vastagság (mm) 2,4

Cikkszám: ORLP-S24D

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

3.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Portland Pro Fűkasza Damil 2,4mm x 76m szögletes damil, egy speciális tartozék, amelyet fűnyíró- és fűkasza készülékekhez lehet használni. A szögletes damilnak néhány előnye lehet a hagyományos kerek damilokkal szemben:

  1. Jobb vágási teljesítmény: A szögletes damilnak élesebb szélei vannak, amelyek hatékonyabban vágják át a fűszálakat és növényi anyagokat. Ezáltal növelheti a vágási teljesítményt és eredményesebb fűnyírást érhet el.
  2. Tartósság: A szögletes damil általában tartósabb anyagból készül, amely ellenállóbb a kopásnak és a törésnek. Ez hosszabb élettartamot biztosíthat a damilnak, és csökkentheti a cserére való gyakori szükségességet.
  3. Hatékonyabb gyomirtás: A szögletes damilnak jobb vágóképessége lehet a gyomokkal szemben. A damil élesebb szélei hatékonyabban vágják át a gyomnövényeket, így hatékonyabb gyomirtást érhet el.
  4. Professzionális felhasználás: A szögletes damil általában professzionális felhasználók, például kertészeti szolgáltatók vagy földgazdálkodók számára lehet vonzó. Ez a damil típus alkalmasabb lehet nagyobb területek, például parkok, sportpályák vagy mezőgazdasági területek gondozására.

A Portland Pro Fűkasza Damil 2,4mm x 76m szögletes damil használata segíthet hatékonyabb fűnyírást, jobb vágási teljesítményt és tartósságot eredményezni. Mindig kövesse a fűkasza vagy fűnyíró gyártójának ajánlásait és az adott készülék használati útmutatóját a biztonságos és hatékony használat érdekében.

Tömeg 1 kg
Gyártó

Portland

Damil hosszúság (m)

76

Portland Pro fűkasza damil 2,4mm x 76m szögletes
3.990 Ft