Portland Max Max fűkasza damil 2.4mm x 86m kerek

Rövid leírás: Hossz (m) 86 Vastagság (mm) 2,4

Cikkszám: ORLM-R24D

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

3.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

PORTLAND MAX MAX FŰKASZA DAMIL 2.4MM X 86M KEREK

A “PORTLAND MAX FŰKASZA DAMIL 2,4MM X 86M KEREK” damil számos előnnyel rendelkezik, amelyek miatt jó választás számodra:

  1. Megfelelő vastagság: Az 2,4 mm vastag damil hatékonyan és tartósan vágja a közepes méretű füvet, gyomot és kisebb növényzetet. Alkalmas a rendszeres fűnyírásra és a kerti területek karbantartására.
  2. Kerek kialakítás: A kerek kialakítású damil könnyen használható és biztosítja az egyenletes vágást. Ez segít a fűnyíró készülék hatékony működésében és a jó vágási eredmények elérésében.
  3. Közepes hosszúság: Az 86 méter hosszúságú damilgöngyöleg elegendő mennyiségű damilt tartalmaz a közepes méretű területek rendszeres fűnyírásához. Nem kell túl gyakran cserélned a terméket, így időt és energiát spórolhatsz.
  4. Gazos területeken: Az ilyen vastag damil hatékonyan vágja a gazos területeket és a sűrű növényzetet. Ideális választás lehet, ha a kertedben vannak ilyen területek.
  5. Kompakt és könnyen tárolható: Az ilyen kis méretű damilgöngyöleg könnyen tárolható, nem foglal sok helyet, kényelmesen tarthatod a kerti szerszámaid között.

Kisebb vagy közepes méretű kerttel rendelkezel, és a fent említett tulajdonságok megfelelnek az igényeidnek, akkor ez a damil jó választás számodra. Rendszeresen használod a fűnyíró készülékedet a kerti munkákhoz. Az 2,4 mm vastag damil hatékonyan vágja a leggyakoribb növényzetet és gaztípusokat. A kert gondozása könnyebbé és hatékonyabbá válik vele. Mindig ellenőrizd a fűnyíró készüléked specifikációit, hogy megbizonyosodj róla, kompatibilis a választott damil a fűnyíróddal.

Az OR Longlaster termékek tudományos alapossággal kifejlesztett hengeres vágószálak:

– fokozott szálmerevség a hatékonyabb vágás érdekében

– nagyobb ütésszilárdság

– rendkívül nagy hőállóság

– az egyes átmérőket színkód különbözteti meg

Tömeg 1 kg
Gyártó

Portland

Damil hosszúság (m)

86

Portland Max Max fűkasza damil 2.4mm x 86m kerek
3.990 Ft