Portland Max fűkasza damil 2,7mm x 70m kerek

Rövid leírás: Hossz (m) 70 Vastagság (mm) 2,7

Cikkszám: ORLM-R27D

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

3.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

PORTLAND MAX FŰKASZA DAMIL 2,7MM X 70M KEREK

A “PORTLAND MAX FŰKASZA DAMIL 2,7MM X 70M KEREK” termék számos előnnyel rendelkezik, amelyek miatt jó választás lehet számodra:

  1. Megfelelő vastagság: Az 2,7 mm vastag damil tartós és ellenálló. Hatékonyan vág kisebb és közepes méretű fűt és gyomot. Alkalmas a rendszeres fűnyírásra és a kerti területek karbantartására.
  2. Kerek kialakítás: A kerek kialakítású damil könnyen használható és biztosítja az egyenletes vágást. Ez segít a fűnyíró készülék hatékony működésében és a jó vágási eredmények elérésében.
  3. Közepes hosszúság: Az 70 méter hosszúságú damilgöngyöleg elegendő mennyiségű damilt tartalmaz a kisebb területek rendszeres fűnyírásához. Nem kell túl gyakran cserélned a terméket, így időt és energiát spórolhatsz.
  4. Gazos területeken: Az ilyen vastag damil hatékonyan vágja a gazos területeket és a sűrű növényzetet. Ideális választás lehet, ha a kertedben vannak ilyen területek.
  5. Kompakt és könnyen tárolható: Az ilyen kis méretű csomag könnyen tárolható, nem foglal sok helyet, így kényelmesen tarthatod a kerti szerszámaid között.

Ellenőrizd a fűnyíró készüléked specifikációit, és győződj meg arról, hogy a damil kompatibilis a géppel. Ha kisebb kerttel rendelkezel, és a fent említett tulajdonságok megfelelnek az igényeidnek, akkor ez a damil jó választás számodra, különösen, ha gyakran használod a fűnyíró készülékedet a kerti munkákhoz.

Az OR Longlaster termékek tudományos alapossággal kifejlesztett hengeres vágószálak:

– fokozott szálmerevség a hatékonyabb vágás érdekében

– nagyobb ütésszilárdság

– rendkívül nagy hőállóság

– az egyes átmérőket színkód különbözteti meg

Tömeg 1 kg
Gyártó

Portland

Damil hosszúság (m)

70

Portland Max fűkasza damil 2,7mm x 70m kerek
3.990 Ft