logo kertcoop kertigép áruház

Portland Max fűkasza damil 2,7mm x 213m kerek

Rövid leírás: Hossz (m) 213 Vastagság (mm) 2,7

Cikkszám: ORLM-R27S

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

9.990 Ft

Készleten

PORTLAND MAX FŰKASZA DAMIL 2,7MM X 213M KEREK

A “PORTLAND MAX FŰKASZA DAMIL 2,7MM X 213M KEREK” damil jó választás, és számos előnye van, amelyek miatt érdemes ezt választanod:

  1. Megfelelő vastagság: Az 2,7 mm vastag damil megfelelően tartós és ellenálló a fűnyíráshoz. Képes hatékonyan vágni a különböző fűfajták és gyomok ellen. Alkalmas kisebb és közepes méretű kertek gondozására.
  2. Közepes hosszúság: Az 213 méteres damilgöngyöleg elegendő mennyiségű damilt tartalmaz a kisebb területek rendszeres fűnyírásához. Az optimális hosszúságú damil segít, hogy ne kelljen túl gyakran cserélned a terméket, így hatékonyabb és kevésbé többször abbahagyott munkát végezhetsz.
  3. Kerek kialakítás: A kerek kialakítású damil könnyen használható és biztosítja az egyenletes vágást. Ez segít a fűnyíró készülék hatékonyabb működésében és a jobb vágási eredmények elérésében.
  4. Tartós és ellenálló: Az erős anyagból készült damil tartós és ellenálló, így hosszabb élettartamot biztosít. Ez azt jelenti, hogy kevesebbszer kell cserélned a terméket, és hosszabb ideig használhatod a fűnyíró készüléked.
  5. Gazos területeken: A közepes vastagságú damil hatékonyan kezelheti a gazos területeken és a sűrű növényzetben található fűnyírását.

A damil választása függ a fűnyíró készüléked típusától és az adott kerti terület jellegétől is. Kisebb vagy közepes méretű kerted van, és a fent említett tulajdonságok megfelelnek az igényeidnek, akkor ez a damil jó választás számodra. Mindig ellenőrizd a fűnyíró készüléked specifikációit és a gyártó ajánlásait a megfelelő damil kiválasztásához.

Az OR Longlaster termékek tudományos alapossággal kifejlesztett hengeres vágószálak:

– fokozott szálmerevség a hatékonyabb vágás érdekében

– nagyobb ütésszilárdság

– rendkívül nagy hőállóság

– az egyes átmérőket színkód különbözteti meg

Tömeg 1 kg
Gyártó

Portland

Damil hosszúság (m)

213

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL

Portland Max fűkasza damil 2,7mm x 213m kerek
9.990 Ft