Portland Max fűkasza damil 2,7mm x 350m kerek

Rövid leírás: Hossz (m) 350 Vastagság (mm) 2,7

Cikkszám: ORLM-R27SF

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

16.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

PORTLAND MAX FŰKASZA DAMIL 2,7MM X 350M KEREK

A “PORTLAND MAX FŰKASZA DAMIL 2,7MM X 350M KEREK” damil jó választás, különösen akkor, mikor nagy területeken szeretnél hatékonyan és hosszabb ideig végezni a fűnyírást.

  1. Nagy hosszúság: Az 350 méter hosszúságú damilgöngyöleg jelentős mennyiségű damilt tartalmaz, hosszabb ideig használhatod a fűkaszád anélkül, hogy gyakran kellene cserélned a damilt.
  2. 2,7 mm vastagság: Az 2,7 mm vastag damil alkalmas közepes méretű és vastagabb fűnyírására is. Megfelelő vágási teljesítményt nyújt a különböző fűfajták és gyomok ellen.
  3. Kerek kialakítás: A kerek kialakítású damil könnyen kezelhető és jó vágási teljesítményt nyújt, lehetővé teszi az egyenletes és hatékony vágást.
  4. Tartós és ellenálló: Az erős anyagból készült damil tartós és ellenálló. Hosszabb élettartamot biztosít, és kevesebbszer kell majd cserélned a terméket.
  5. Gazos területeken: A vastagabb és erősebb damil hatékonyabb vágást tesz lehetővé gazos területeken, sűrű növényzet esetén.

Mikor damilra van szükséged a fűnyíró készülékedhez, és a fent említett tulajdonságok megfelelnek az igényeidnek, akkor ez a damil jó választás számodra. Mindig győződj meg arról, hogy a kiválasztott damil megfelel a fűnyíró készüléked specifikációinak. Biztos lehess a kompatibilitásban és a hatékony működésben.

Az OR Longlaster termékek tudományos alapossággal kifejlesztett hengeres vágószálak:

– fokozott szálmerevség a hatékonyabb vágás érdekében

– nagyobb ütésszilárdság

– rendkívül nagy hőállóság

– az egyes átmérőket színkód különbözteti meg

Tömeg 1 kg
Gyártó

Portland

Damil hosszúság (m)

350

Portland Max fűkasza damil 2,7mm x 350m kerek
16.990 Ft