Portland Max fűkasza damil 3,0mm x 161m kerek

Rövid leírás: Hossz (m) 161 Vastagság (mm) 3

Cikkszám: ORLM-R30S

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

9.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

PORTLAND MAX FŰKASZA DAMIL 3,0MM X 161M KEREK

A “PORTLAND MAX FŰKASZA DAMIL 3,0MM X 161M KEREK” damil jó választás, különösen akkor, ha nagyobb területeken vagy sűrűn növő fű és gaz esetén szeretnél hatékonyan végezni a fűnyírást.

  1. Megfelelő hosszúság: Az 161 méter hosszúságú damilgöngyöleg elegendő mennyiségű damilt tartalmaz nagyobb területek fűnyírásához. Ez ideális lehet nagyobb kertek, mezőgazdasági területek vagy egyéb nagy területek gondozásához.
  2. 3,0 mm vastagság: Az 3,0 mm vastag damil erőteljes és vastagabb fűnyírására is alkalmas. Mikor olyan területen dolgozol, ahol vastagabb fűszálak és gaz találhatók, ez a vastagabb damil megfelelő vágási eredményeket nyújthat.
  3. Kerek kialakítás: A kerek kialakítású damil általában könnyen kezelhető és jó vágási teljesítményt nyújt. Különösen ajánlott akkor, ha egyenletes és hatékony vágást szeretnél elérni.
  4. Tartós és ellenálló: Az erős anyagból készült damil tartós és ellenálló, így hosszabb élettartamot biztosít, és kevesebbszer kell majd cserélned a göngyöleget.
  5. Sűrű növényzet esetén: Ha a fűszerű területeken gazos, sűrűn növő fű és gyom van, a vastagabb és erősebb damil hatékonyabb vágást tesz lehetővé.

Ez a damil jó választás nagyobb területeken vagy sűrű növényzet esetén.Mikor ilyen területen dolgozol, akkor ez a damil hatékony vágási teljesítményt és hosszabb élettartamot nyújthat a fűnyíró készüléked számára. Mindig ügyelj arra, hogy a kiválasztott damil megfeleljen a fűkaszád specifikációinak, hogy optimálisan használhasd azt.

Az OR Longlaster termékek tudományos alapossággal kifejlesztett hengeres vágószálak:

– fokozott szálmerevség a hatékonyabb vágás érdekében

– nagyobb ütésszilárdság

– rendkívül nagy hőállóság

– az egyes átmérőket színkód különbözteti meg

Tömeg 1 kg
Gyártó

Portland

Damil hosszúság (m)

161

Portland Max fűkasza damil 3,0mm x 161m kerek
9.990 Ft