Portland XPRIME fűkasza damil 2,7mm x 12m csavart

Rövid leírás: Hossz (m) 12 Vastagság (mm) 2,7

Cikkszám: ORXP-X27C

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

1.448 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

PORTLAND XPRIME FŰKASZA DAMIL 2,7MM X 12M CSAVART

A “PORTLAND XPRIME FŰKASZA DAMIL 2,7MM X 12M CSAVART” választása több előnnyel jár, különösen, mikor a megfelelő vastagságú és hosszúságú damilra van szükséged a Portland XPrime típusú fűkaszádhoz.

  1. Kompatibilitás: A “PORTLAND XPRIME FŰKASZA DAMIL 2,7MM X 12M CSAVART” damil speciálisan a Portland XPrime típusú fűkaszához lett tervezve. Ez azt jelenti, hogy tökéletesen illeszkedik a kaszához, és a megfelelően rögzített damilfej biztosítja az optimális vágási teljesítményt.
  2. Megfelelő vastagság: Az 2,7 mm vastag damil alkalmas közepes terhelésű kaszákhoz, így ideális választás lehet a kert gondozásához és fűnyíráshoz, ahol nem szükséges a túl erős vagy vastag damil használata.
  3. Kiváló minőség: Az 2,7 mm vastag és 12 méter hosszú csavart damil magas minőségű anyagból készült, így ellenálló és tartós vágást eredményezhet a különböző növények és fűszálak ellen.
  4. Könnyű használat és cserélhetőség: Az 12 méter hosszú damil könnyen cserélhető a kaszába, így ha a damil elfogy vagy elkopik, gyorsan és egyszerűen újat helyezhetsz a fűkaszádra.
  5. Gazdaságos: Az 12 méteres csavart damil hosszabb élettartammal rendelkezik, mint a rövidebb damilok, így hosszabb ideig tudod használni anélkül, hogy gyakran cserélnéd.
  6. Praktikus csomagolás: Az 12 méteres hosszúságú damil praktikus csomagolásban érkezik, ami megkönnyíti a tárolást és használatot.
Tömeg 0,2 kg
Gyártó

Portland

Damil hosszúság (m)

12

Portland XPRIME fűkasza damil
Portland XPRIME fűkasza damil 2,7mm x 12m csavart
1.448 Ft