Portland fűkasza damil 2,7mm x 350m kerek

Rövid leírás: Hossz (m) 350 Vastagság (mm) 2,7

Cikkszám: ORL-R27SF

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

14.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

PORTLAND FŰKASZA DAMIL 2,7MM X 350M KEREK

 

   A “PORTLAND FŰKASZA DAMIL 2,7MM X 350M KEREK” damil jó választás, nagy területeken, például kertekben, parkokban vagy mezőkön szeretnél fűnyírást végezni.

  1. Nagy mennyiségű damil: Az 350 méteres hosszúságú damilgöngyöleg jelentős mennyiségű damilt tartalmaz, ami hosszabb ideig tartó használatot eredményez anélkül, hogy gyakran cserélnéd a damilt. Ez különösen előnyös,mikor nagy területeket kell rendszeresen gondozni.
  2. Tartósság: Az 2,7 mm vastag damil a közepes vastagságú kategóriába tartozik, ami lehetővé teszi, hogy hatékonyan vághasd a fűszálakat, és egyben ellenálló legyen a keményebb növényi részekkel és bozótos területekkel szemben.
  3. Könnyű cserélhetőség: A hosszú kerek damil egyszerűen cserélhető a fűkaszádba. A damil elfogy vagy elkopik, gyorsan és egyszerűen újat helyezhetsz a fűkaszádra.
  4. Gazdaságos: Az 350 méteres damil hosszú élettartammal rendelkezik. Hosszabb ideig tudod használni anélkül, hogy gyakran cserélnéd, ami időt és pénzt takarít meg.
  5. Praktikus csomagolás: Az 350 méteres hosszúságú damilgöngyöleg praktikus csomagolásban érkezik, ami megkönnyíti a tárolást és használatot.

A “PORTLAND FŰKASZA DAMIL 2,7MM X 350M KEREK” damilfej kiváló választás a hatékony és gazdaságos fűnyíráshoz nagyobb területeken. Fontos azonban ellenőrizni, hogy a fűkaszádhoz megfelelő vastagságú damilfej használható-e, és hogy a készüléked alkalmas-e a hosszabb damilok használatára. Mikor minden feltételnek megfelel, akkor a fent említett előnyök alapján a “PORTLAND FŰKASZA DAMIL 2,7MM X 350M KEREK” damilfej jó választás lehet a hatékony fűnyíráshoz nagyobb területeken.

 

Az OR Longlaster termékek tudományos alapossággal kifejlesztett hengeres vágószálak:

– fokozott szálmerevség a hatékonyabb vágás érdekében

– nagyobb ütésszilárdság

– rendkívül nagy hőállóság

– az egyes átmérőket színkód különbözteti meg

Tömeg 1,2 kg
Gyártó

Portland

Damil hosszúság (m)

350

Portland fűkasza damil 2,7mm x 350m kerek
14.990 Ft