logo kertcoop kertigép áruház

Portland fűkasza damil 1,3mm x 15m szögletes

Rövid leírás: Hossz (m) 15 Vastagság (mm) 1,3

Cikkszám: ORL-S13LS

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

349 Ft

Készleten

Portland fűkasza damil 1,3mm x 15m szögletes

A Portland fűkasza damil 1,3 mm x 15 m szögletes formájú damil, amelyet fűnyírókhoz és fűkaszákhoz használhatnak. A szögletes damilok bizonyos előnyöket kínálnak az egyéb típusokkal szemben, és a választását befolyásolhatják az alábbi okok:

Tartósság: A szögletes damilok általában erősebbek és tartósabbak, mint a kör alakú damilok. A szögletes kialakításnak köszönhetően jobban ellenállnak a koptatásnak, ütéseknek és kopásnak, ami hosszabb élettartamot eredményez.

Hatékonyság: A szögletes damilok hatékonyabban vágják a fűvet és a gyomnövényeket. A keményebb szélek és a hatékonyabb vágóélek segítenek gyorsabban és hatékonyabban levágni a füvet és a növényeket a munkaterületen.

Vágási teljesítmény: A szögletes damilok általában nagyobb vágási teljesítménnyel rendelkeznek a vastagabb és ellenállóbb növényzet ellen. Ez különösen akkor előnyös, ha nehéz körülmények között kell fűnyírást vagy gyomirtást végezni.

Alkalmazkodás: A szögletes damilok sokféle fűnyíróval és fűkaszával kompatibilisek. Gyakran használják a professzionális és nehéz körülmények között, ahol nagyobb teljesítményre van szükség.

Az OR Longlaster műanyag vágószálakat gyártó cég a legnagyobb azok közül, amelyek a profi gyep- és kertápolás gépeihez szállítanak vágószálakat. A legkorszerűbb gyártási eljárások, a fejlett tervezési technológia, a szigorú minőség-ellenőrzés és a legkiválóbb alapanyagok használata biztosítja azt, hogy a cég vágószálai tökéletes munkát végezzenek. Bizonyítja ezt a sok kerttulajdonos, akik már hosszú ideje folytonos megelégedettséggel használják az OR Longlaster kör keresztmetszetű műanyag vágószálait.

Az OR Longlaster termékek tudományos alapossággal kifejlesztett hengeresvágószálak:

– fokozott szálmerevség a hatékonyabb vágás érdekében

– nagyobb ütésszilárdság

– rendkívül nagy hőállóság

– az egyes átmérőket színkód különbözteti meg

Tömeg 0,25 kg
Gyártó

Portland

Damil hosszúság (m)

15

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL

Portland fűkasza damil 1,3mm x 15m szögletes
349 Ft