PORTLAND FŰKASZA DAMIL 2,7MM X 312M SZÖGLETES

Rövid leírás: Hossz (m) 312 Vastagság (mm) 2,7

Cikkszám: ORLE-S27SF

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

16.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

PORTLAND FŰKASZA DAMIL 2,7MM X 312M SZÖGLETES

A “PORTLAND FŰKASZA DAMIL 2,7MM X 312M SZÖGLETES” választása akkor  jó döntés, mikor nagy mennyiségű tartalék damilt szeretnél vásárolni a Portland fűkaszádhoz.

  1. Gazdaságos: A 312 méter hosszú damilgöngy jelentős mennyiséget tartalmaz, így hosszabb ideig használhatod anélkül, hogy gyakran cserélnéd. Ez megtakarítást jelenthet az időben és a pénzben.
  2. Készletállapot: A nagyobb mennyiségnek köszönhetően, nem kell gyakran vásárolnod új damilt, mivel hosszabb ideig kitart.
  3. Kompatibilitás: A “PORTLAND FŰKASZA DAMIL 2,7 MM X 312 M SZÖGLETES” damil speciálisan a Portland fűkaszákhoz lett tervezve. Ez azt jelenti, hogy tökéletesen illeszkedik a kaszához, és a megfelelően rögzített damilfej biztosítja az optimális vágási teljesítményt.
  4. Vastagság és minőség: Az 2,7 mm vastag szögletes damil magas minőségű anyagból készült, így ellenálló és tartós vágást eredményezhet a különböző növények és fűszálak ellen.
  5. Könnyű használat és cserélhetőség: Az 312 méteres csomag egyszerűen és kényelmesen használható, és könnyen cserélhető a fűkaszádba, amikor szükség van rá.
  6. Praktikus csomagolás: Az 312 méter hosszúságú szögletes damil praktikus csomagolásban érkezik, ami megkönnyíti a tárolást és használatot.

Győződj meg róla, a vásárolni kívánt damil kompatibilis a saját fűkaszáddal, és hogy a készüléked megfelelően használható  damilokkal. Ha minden feltételnek megfelel, akkor az említett előnyök alapján a “PORTLAND FŰKASZA DAMIL 2,7MM X 312M SZÖGLETES” damilgöngyöleg jó választás  a hatékony fűnyíráshoz és kerti munkához.

Tömeg 2,3 kg
Gyártó

Portland

Damil hosszúság (m)

312

PORTLAND FŰKASZA DAMIL
PORTLAND FŰKASZA DAMIL 2,7MM X 312M SZÖGLETES
16.990 Ft