logo kertcoop kertigép áruház

Portland fűkasza damil 2,4mm x 434m kerek

Rövid leírás: Hossz (m) 434 Vastagság (mm) 2,4

Cikkszám: ORL-R24SF

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

14.990 Ft

Készleten

PORTLAND FŰKASZA DAMIL 2,4MM X 434M KEREK

A “PORTLAND FŰKASZA DAMIL 2,4MM X 434M KEREK” damilfej jó választás, mikor nagy területeken szeretnél hatékonyan fűnyírást végezni.

Nagy mennyiségű damil: Az 434 méteres hosszúságú damilgöngyöleg jelentős mennyiségű damilt tartalmaz. Hosszabb ideig tartó használatot eredményez anélkül, hogy gyakran cserélnéd a damilt. Ez különösen előnyös lehet, ha nagy területeket, például nagy kerteket, parkokat vagy mezőket kell rendszeresen gondozni.

Tartósság: Az 2,4 mm vastag damil közepes vastagságú, ami lehetővé teszi hatékony fűnyírást, ugyanakkor még mindig ellenálló a keményebb növényi részekkel és bozótos területekkel szemben.

Könnyű cserélhetőség: Az 434 méteres kerek damil egyszerűen cserélhető a fűkaszádba. Amikor a damil elfogy vagy elkopik, gyorsan és egyszerűen újat helyezhetsz a fűkaszádra.

Gazdaságos: Az 434 méteres damilgöngy hosszú élettartammal rendelkezik. Hosszabb ideig tudod használni anélkül, hogy gyakran cserélnéd, ami időt és pénzt takarít meg.

Praktikus csomagolás: Az 434 méteres hosszúságú damilgöngy praktikus csomagolásban érkezik, ami megkönnyíti a tárolást és használatot.

A “PORTLAND FŰKASZA DAMIL 2,4MM X 434M KEREK” damilfej kiváló választás a hatékony és gazdaságos fűnyíráshoz nagy területeken. Az 434 méteres damilhossz megfelelő mennyiségű és tartósságú. Lehetővé teszi, hogy hatékonyan gondozd a kertedet vagy más nagyobb területeket. Fontos azonban ellenőrizni, hogy a fűkaszádhoz megfelelő vastagságú damilfej használható-e. A készüléked alkalmas-e a kerek damilok használatára.

Az OR Longlaster termékek tudományos alapossággal kifejlesztett hengeres vágószálak:

– fokozott szálmerevség a hatékonyabb vágás érdekében

– nagyobb ütésszilárdság

– rendkívül nagy hőállóság

– az egyes átmérőket színkód különbözteti meg

Tömeg 1,5 kg
Gyártó

Portland

Damil hosszúság (m)

434

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL

Portland fűkasza damil 2,4mm x 434m kerek
14.990 Ft