logo kertcoop kertigép áruház

Portland fűkasza damil 2,7mm x 213m kerek

Rövid leírás: Hossz (m) 213 Vastagság (mm) 2,7

Cikkszám: ORL-R27S

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

9.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

PORTLAND FŰKASZA DAMIL 2,7MM X 213M KEREK

A “PORTLAND FŰKASZA DAMIL 2,7MM X 213M KEREK” damil jó választás, közepes területeken, például kisebb kertekben, udvarokon vagy parkolókban szeretnél fűnyírást végezni.

  1. Megfelelő mennyiségű damil: Az 213 méteres hosszúságú damilgöngyöleg megfelelő mennyiségű damilt tartalmaz ahhoz, hogy hatékonyan végezhess fűnyírást közepes méretű területeken. Nem kell túl sok vagy túl kevés damillal küzdened, ami praktikus és gazdaságos.
  2. Tartósság: Az 2,7 mm vastag damil a közepes vastagságú kategóriába tartozik. Hatékonyan vághatod vele a fűszálakat, és egyben ellenálló legyen a kisebb keményebb növényi részekkel és bozótos területekkel szemben.
  3. Könnyű cserélhetőség: Az 213 méteres kerek damil egyszerűen cserélhető a fűkaszádba. A damil elfogy vagy elkopik, gyorsan és egyszerűen újat helyezhetsz a fűkaszádra.
  4. Gazdaságos: Az 213 méteres damilgöngyöleg hosszabb élettartammal rendelkezik közepes területeken való használat során. kevésbé lesz szükség gyakori cserére, ami időt és pénzt takarít meg.
  5. Praktikus csomagolás: Az 213 méteres hosszúságú damil göngyöleg praktikus csomagolásban érkezik, ami megkönnyíti a tárolást és használatot.

A “PORTLAND FŰKASZA DAMIL 2,7MM X 213M KEREK” damilfej jó választás, hatékony és gazdaságos fűnyíráshoz közepes méretű területeken. Mindig győződj meg arról, hogy a fűkaszádhoz megfelelő vastagságú damilfej használható-e, és hogy a készüléked alkalmas-e a kerek damilok használatára.

Az OR Longlaster termékek tudományos alapossággal kifejlesztett hengeres vágószálak:

– fokozott szálmerevség a hatékonyabb vágás érdekében

– nagyobb ütésszilárdság

– rendkívül nagy hőállóság

– az egyes átmérőket színkód különbözteti meg

Tömeg 1 kg
Gyártó

Portland

Damil hosszúság (m)

213

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL

Portland fűkasza damil 2,7mm x 213m kerek
9.990 Ft