Portland fűkasza damil 2,4mm x 260m kerek

Rövid leírás: Hossz (m) 260 Vastagság (mm) 2,4

Cikkszám: ORL-R24S

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

9.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

 

A Portland Fűkasza Damil 2,4mm x 260m kerek damil egy tartozék, amelyet fűnyíró- és fűkasza készülékekhez használnak. Ennek a kerek damilnak többféle felhasználási módja lehet:

  1. Fűnyírás: A vastagabb 2,4 mm-es kerek damil alkalmas a keményebb és vastagabb fűnyírására. Ez a damil típus erős és tartós, és hatékonyan vágja át a vastagabb fűszálakat, így lehetővé téve a hatékony és egyenletes fűnyírást.
  2. Elhanyagolt területek: Amennyiben bozótos, gazos vagy erdei területeket kell kezelni, a vastagabb kerek damil hasznos lehet. Az erőteljes damil könnyen vág át a sűrűbb növényzetet, cserjéket és aljnövényzetet, így megkönnyítve a terület gondozását és rendben tartását.
  3. Nagyobb területek: A hosszabb 260 méteres damil tekintélyes hossza miatt ideális lehet nagyobb területek gondozásához. Ez lehetővé teszi a folyamatos munkavégzést és csökkenti a damil cseréjének gyakoriságát.

Az OR Longlaster műanyag vágószálakat gyártó cég a legnagyobb azok közül, amelyek a profi gyep- és kertápolás gépeihez szállítanak vágószálakat. A legkorszerűbb gyártási eljárások, a fejlett tervezési technológia, a szigorú minőség-ellenőrzés és a legkiválóbb alapanyagok használata biztosítja azt, hogy a cég vágószálai tökéletes munkát végezzenek. Bizonyítja ezt a sok kerttulajdonos, akik már hosszú ideje folytonos megelégedettséggel használják az OR Longlaster kör keresztmetszetű műanyag vágószálait.

Az OR Longlaster termékek tudományos alapossággal kifejlesztett hengeres vágószálak:

– fokozott szálmerevség a hatékonyabb vágás érdekében

– nagyobb ütésszilárdság

– rendkívül nagy hőállóság

– az egyes átmérőket színkód különbözteti meg

Mindig kövesse a fűkasza vagy fűnyíró gyártójának ajánlásait és az adott készülék használati útmutatóját. Ellenőrizze, hogy a készülék illesztőfelülete és motorja megfelel-e a vastagabb damil használatának. Továbbá, viseljen megfelelő védőfelszerelést (például védőszemüveg, fülhallgató, védőruha) a biztonságos használat érdekében.

Tömeg 1 kg
Gyártó

Portland

Damil hosszúság (m)

260

Portland fűkasza damil 2,4mm x 260m kerek
9.990 Ft