HECHT 1040 AKKUMULÁTOROS FŰSZEGÉLYNYÍRÓ Akkumulátor és töltő nem tartozék!

Cikkszám: HECHT1040

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

34.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

HECHT 1040 AKKUMULÁTOROS FŰSZEGÉLYNYÍRÓ AKKUMULÁTOR ÉS TÖLTŐ NEM TARTOZÉK!

A Hecht 1040 akkumulátoros fűszegélynyíró érdemben előnyös az alábbi tulajdonságai miatt:

  1. Könnyű és hordozható: Az akkumulátoros működés lehetővé teszi, hogy ne legyen szükség vezetékezésre, ami nagyobb mozgásszabadságot biztosít a fűnyírás során. A könnyű súlyú kialakítás miatt a fűszegélynyíró könnyen hordozható és manőverezhető, ami kényelmessé teszi a munkavégzést.
  2. Környezetbarát: Az akkumulátoros fűnyírók környezetbarátabbak, mint a hagyományos benzinüzemű változatok, mivel nem termelnek káros kipufogógázt. Ez a környezet védelmében játszik fontos szerepet, különösen ha olyan területen élsz, ahol a levegőminőség kiemelkedő fontosságú.
  3. Csendes működés: Az akkumulátoros fűszegélynyírók általában csendesebbek, mint a benzinüzemű társaik, így nem zavarják meg a környezetet és a szomszédokat a fűnyírás közben.
  4. Egyszerű használat: Az akkumulátoros fűszegélynyírók általában könnyen kezelhetők és karbantarthatók. Nincs szükség üzemanyag keverésére, és az indításuk sem igényel nagyobb erőfeszítést, mint egy kapcsoló vagy gomb megnyomása.
  5. Alacsonyabb üzemeltetési költségek: Az üzemeltetési költségek hosszú távon alacsonyabbak, mivel nem kell folyamatosan üzemanyagot vásárolni hozzá.

Li-ion DC 40 V, 4 Ah
munkaszélesség [cm] 28-32
tömeg [kg]* 3,8
Akkumulátor és töltő nem tartozék!!
Akkumulátor: 005040B
Töltő: 005040CH

Tömeg 3,81 kg
Gyártó

Hecht