Riwall RALT 2320 set – Akkus szegélyvágó 20V

Cikkszám: AT41E2001004B

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

29.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

RIWALL RALT 2320 SET – AKKUS SZEGÉLYVÁGÓ 20V

Elmondható, hogy az “RIWALL RALT 2320 SET – AKKUS SZEGÉLYVÁGÓ 20V” terméket kimagaslóvá teszik az alábbiak:

Hordozhatóság és könnyű kezelhetőség: Az akkumulátoros szegélyvágók kisebbek, könnyebbek és hordozhatóbbak, mint a vezetékes vagy benzines változatok. Ez megkönnyíti a munkavégzést és lehetővé teszi a kényelmes használatot kertben vagy területeken, ahol nem érhetők el elektromos aljzatok.

Teljesítmény: szegélyvágó hatékonyan és erőteljesen vágja le a füvet, bozótot vagy szegélyt. Minőségi nagy teljesítményű PowerBrush elektromotorral rendelkezik.

Környezetbarát működés: Az akkumulátoros szegélyvágók csendesebben működnek és nem termelnek káros kipufogógázokat, így környezetbarát megoldást jelentenek.

Könnyű karbantartás: Az akkumulátoros szegélyvágók kevésbé igényelnek karbantartást és tisztítást, mint a benzines változatok. Nincs szükség olajcserére vagy légszűrők cseréjére.

Kiegészítők és tartozékok: A “SET” jelölés azt jelzi, hogy a termék egy készletben érkezik, amely tartalmazhat kiegészítőket,  hasznos tartozékokat, amelyek növelik a szegélyvágó funkcionalitását és sokoldalúságát.

Teljesítmény és vágási hatékonyság: A 20V-os akkumulátorral rendelkező szegélyvágó képes hatékonyan vágni a füvet, bozótot vagy szegélyt, amennyiben a motor és a vágófej megfelelően kialakított és erős.

Tartósság és minőség: A Riwalt egy ismert márkának számít a kerti szerszámok piacán, és jó minőségű termékeket kínál. Jobb minőségű szerszámokkal hosszabb élettartamra számíthatunk és jobb teljesítményt érhetünk el.

Automatikusan állítható szál: Szegélynyíró automatikusan beállítható vagy szabályozható a készülék használata közben. Ez a funkció nagyobb kényelmet és hatékonyságot jelent a felhasználó számára, mivel nem kell manuálisan módosítania a szál hosszát, amikor például a fűszegélyről a magasabb fű területekre vált.

A RIWALL RALT 2320 SET – AKKUS SZEGÉLYVÁGÓ 20V ergonomikus fogantyúkkal és könnyű kialakítással rendelkezik, hogy a munka kényelmes legyen.

Motor akku: 40 V, PowerBrush
Átlagos üzemidő cca: 35 min
Munkaszélesség késsel
(cm): 22
Munkaszélesség damilfejjel
(cm): 23
Damil átmérője
(mm): 2 x 1,2
Damil :Automatikusan állítható szál

Tömeg 3,32 kg
Gyártó

Riwall

Riwall RALT 2320 set - Akkus szegélyvágó 20V
Riwall RALT 2320 set – Akkus szegélyvágó 20V
29.990 Ft