HECHT AKKUS fűszegélyvágó, akku és töltő nélkül, 1278 accu pr.

Cikkszám: HECHT5022

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

24.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

HECHT AKKUS FŰSZEGÉLYVÁGÓ, AKKU ÉS TÖLTŐ NÉLKÜL, 1278 ACCU PR.

A “HECHT AKKUS FŰSZEGÉLYVÁGÓ, AKKU ÉS TÖLTŐ NÉLKÜL, 1278 ACCU PR” termék választása számos előnyt kínálhat. Az alábbiakban felsorolok néhány potenciális előnyt, amelyeket figyelembe vehetsz a választás során:

  1. Rugalmasság: Az akkumulátoros fűszegélyvágó kiválóan alkalmazkodik a kerti munka körülményeihez. Nincs szükség vezetékre, így könnyebben mozogsz a kertben anélkül, hogy folyamatosan figyelni kellene a kábelre.
  2. Hordozhatóság: Az akkumulátoros kialakítás lehetővé teszi, hogy szabadon mozogj a kertben anélkül, hogy aggódnál a konnektor közelében tartózkodás miatt. Ez különösen előnyös nagyobb területeken vagy nehezen elérhető helyeken. Kis tömeg 1,9 kg.
  3. Környezetbarát működés: Az akkumulátoros fűszegélyvágó  csendesebben működnek és kisebb környezeti terhelést jelentenek, mint a hagyományos benzines változatok.
  4. Alacsonyabb karbantartási költségek: Nem kell üzemanyagot vásárolnod vagy olajat cserélned, mint a benzines szegélyvágóknál, így az akkumulátoros fűszegélyvágók üzemeltetése hosszú távon költséghatékonyabb lehet.
  5. Teleszkópos nyél: Kényelmesen állítható 110-139 cm között az ergonomikusan kialakított nyél.

akkumulátor 20 V DC
munkaszélesség 25,4 cm
teleszkópos nyél 110-139 cm
tömeg 1,9 kg
állítható vágófej szög
teleszkópos nyél

Tömeg 2 kg
Gyártó

Hecht

HECHT AKKUS fűszegélyvágó, akku és töltő nélkül, 1278 accu pr.
24.990 Ft