Riwall RALT 3040 – AKKUS SZEGÉLYVÁGÓ 40V – Akku és töltő nélkül

Cikkszám: AT41B1701036B

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

29.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

RIWALL RALT 3040 – AKKUS SZEGÉLYVÁGÓ 40V – AKKU ÉS TÖLTŐ NÉLKÜL

A “RIWALL RALT 3040 – AKKUS SZEGÉLYVÁGÓ 40V – AKKU ÉS TÖLTŐ NÉLKÜL” terméket érdemes választani:

  Teljesítmény: szegélyvágó hatékonyan és erőteljesen vágja le a füvet, bozótot vagy szegélyt. Minőségi nagy teljesítményű PowerBrush elektromotorral rendelkezik.

Hordozhatóság és kényelem: Az akkumulátoros szegélyvágók hordozhatósága megkönnyíti a munkavégzést, mivel nem kell vezetékekkel bajlódni, és könnyen mozgatható az ültetvényeken vagy a kert különböző részein. A Riwalt RALT 3040 ergonomikus fogantyúkkal és könnyű kialakítással rendelkezik, hogy a munka kényelmes legyen.

Csendes működés és környezetbarát jelleg: Az akkumulátoros szegélyvágók csendesebben működnek, mint a benzines társaik, í kevésbé zavaróak a használat közben. Emellett nincs káros kipufogógáz-kibocsátás, ami környezetbarát megoldássá teszi őket.

Tartósság és minőség: A Riwalt egy ismert márkának számít a kerti szerszámok piacán, és valószínűleg jó minőségű termékeket kínál. Jobb minőségű szerszámokkal hosszabb élettartamra számíthatunk és jobb teljesítményt érhetünk el.

Kertje gondozásának legkényelmesebb módja: magas teljesítmény, könnyű indítás, halk működés, zéró károsanyag – kibocsátás

   Rugalmasság: Az akkumulátor és töltő nélküli opció lehet előnyös azok számára, akik már rendelkeznek más 40V-os akkumulátoros szerszámokkal ugyanattól a gyártótól. 

Költséghatékonyság: Az akkumulátor és töltő nélküli változat általában olcsóbb, mivel nem tartalmazza ezeket a tartozékokat. Ha már van megfelelő akkumulátorod és töltőd, akkor pénzt takaríthatsz meg azáltal, hogy csak a szerszámot vásárolod meg.

Tartozékok és kompatibilitás: Ha korábban vásároltál RIWALL akkumulátoros szerszámot, akkor valószínűleg már rendelkezel azokkal a tartozékokkal, amelyeket a szegélyvágó használhat. Ellenőrizd azonban a kompatibilitást, hogy megbizonyosodj arról, hogy az akkumulátorod és töltőd valóban megfelel-e az új szegélyvágónak.

Tömeg 3,32 kg
Gyártó

Riwall

Riwall RALT 3040 - AKKUS SZEGÉLYVÁGÓ 40V - Akku és töltő nélkül
Riwall RALT 3040 – AKKUS SZEGÉLYVÁGÓ 40V – Akku és töltő nélkül
29.990 Ft