64.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az HECHT 005050B 40V 5Ah akkumulátor számos előnnyel rendelkezik, amelyek miatt jó választás a különböző kerti munkákhoz és eszközökkel való használathoz. Itt van néhány érv, hogy miért érdemes ezt a terméket választanod:

  1. Univerzális felhasználhatóság: Az EnergyFlex akkumulátorcsalád tagjaként az HECHT 005050B akkumulátor sokféle kerti munkához és eszközhöz használható. Beleértve a fűnyírást, sövényvágást, favágást és a falevelek összefújását is. Ez egyszerűsítheti az eszközök üzemeltetését és könnyebbé teheti a munkádat.
  2. Samsung speciális cella: A Samsung speciális cellái az akkumulátor minőségét és teljesítményét növelhetik. A Samsung a minőségi akkumulátorok egyik megbízható gyártója. Ez a különleges technológia hozzájárulhat a HECHT 005050B 40V 5Ah akkumulátor megbízhatóságához és tartósságához.
  3. Könnyű váltás az EnergyFlex családban: Ha már rendelkezel más EnergyFlex akkumulátorokkal, ezeket könnyen cserélheted a HECHT 005050B akkumulátorral, ami rugalmas és gazdaságos megoldást jelenthet a különböző eszközökkel való használatban.
  4. Környezetbarát megoldás: Az elektromos meghajtású eszközök környeze tbarátabbak, mivel csökkentik a káros kibocsátást és zajszintet, hozzájárulva a fenntartható kerti munkákhoz.
  5. Egyszerű kezelhetőség: A HECHT 005050B 40V 5Ah akkumulátorok könnyen telepíthetők és karbantarthatók, ami egyszerű és zökkenőmentes használatot tesz lehetővé.
  6. Tartósság és hatékonyság: A speciális cellák és a megbízható márkaháttér hozzájárulhatnak az akkumulátor hosszú élettartamához és hatékony működéséhez.
  7. Egy akkumulátor több eszközhöz: Az EnergyFlex akkumulátorok lehetővé teszik, hogy egyetlen akkumulátort használj különböző eszközökben, ami kényelmes és költséghatékony megoldást jelenthet.
Tömeg 0,5 kg
Gyártó

Hecht