109.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A HECHT AKKUMULÁTOR egy jó választás számos előnnyel járó alkalmazásban. Itt van néhány érv, hogy miért érdemes lehet ezt a terméket választanod:

  1. Megbízhatóság: A HECHT egy elismert márkája az olyan termékeknek, amelyek minőségi és megbízható teljesítményt nyújtanak. Az akkumulátorok is általában jól teszik a dolgukat, és hosszú élettartammal rendelkeznek.
  2. Többféle alkalmazás: A HECHT AKKUMULÁTOR különböző alkalmazásokhoz használható, mint például kerti gépek, elektromos járművek, mentőakku rendszerek és egyéb eszközök. Rugalmasan felhasználható az igényeidnek megfelelően.
  3. Környezetbarát megoldás: Az elektromos meghajtású eszközök és gépek környezet barátabbak, mivel csökkentik a káros kibocsátást és zajszintet. Az akkumulátoros meghajtás segít a fenntarthatóbb és zöldebb megoldások előnyeinek kihasználásában.
  4. Költséghatékony: Hosszú távon az elektromos meghajtású eszközök és gépek üzemeltetése gyakran olcsóbb lehet, mivel az elektromos energia általában kevesebb költséggel jár, mint a hagyományos üzemanyagok.
  5. Cserélhető: Sok HECHT akkumulátor kompatibilis a márkájuk termékeivel, így könnyen cserélheted az akkumulátort a különböző eszközök között, és így ismételten hasznosíthatod.
  6. Könnyű kezelhetőség: Az akkumulátorok könnyűek és egyszerűen kezelhetők, így könnyen beilleszthetők a különböző eszközökbe és gépekbe.
Tömeg 2 kg
Gyártó

Hecht