6.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A HECHT AKKUMULÁTOR FM1245 számos előnnyel jár, amelyek miatt jó választás lehet különböző alkalmazásokhoz. Itt van néhány érv, hogy miért lehet jó választás ez a termék:

  1. Megbízhatóság és tartósság: A HECHT olyan márkaként ismert, amely minőségi és megbízható termékeket kínál. Az FM1245 akkumulátor hosszú élettartammal rendelkezik, így sokáig megbízhatóan működik, ami költséghatékony megoldást jelent.
  2. Kapacitás: A 12V feszültség és 45Ah kapacitás megfelelő teljesítményt biztosít különféle alkalmazásokhoz. Nagyobb kapacitású akkumulátorral hosszabb ideig használhatod az eszközt, mielőtt újratöltésre lenne szükség.
  3. Univerzális felhasználhatóság: Az ilyen típusú akkumulátorok sokféle alkalmazásban használhatók, például kerti gépekben (fűnyírók, sövénynyírók stb.), elektromos járművekben, mentőakku rendszerekben, hajókban, kempingezéshez és sok más területen.
  4. Könnyű hordozhatóság: A kompakt méret és súly lehetővé teszi, hogy könnyen szállítsd és telepítsd az akkumulátort a különböző eszközökben.
  5. Váltás az üzemanyagról az elektromos meghajtásra: Az elektromos meghajtású eszközök egyre népszerűbbek az energiamegtakarítás és a környezetbarát működés miatt. Az FM1245 akkumulátor lehetővé teszi, hogy hagyományos üzemanyagú gépeket alakíts át elektromos meghajtásúvá.
  6. Költséghatékonyság: Az elektromos meghajtású eszközök általában hosszú távon olcsóbbak üzemeltetni, mivel az elektromos energia általában olcsóbb és kevésbé változékony az üzemanyagárakhoz képest..
Tömeg 2 kg
Gyártó

Hecht