11.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az HECHT 2018 AKKU TÖLTŐ számos előnnyel rendelkezik, amelyek miatt jó választás az akkumulátorok töltéséhez. Itt van néhány érv, hogy miért érdemes ezt a terméket választanod:

  1. Kézi és automata töltésmód: Az HECHT 2018 AKKU TÖLTŐ lehetővé teszi mind a kézi, mind az automata töltést, így rugalmasan alkalmazkodik a különböző igényekhez.  Mikor gyors töltésre van szükséged, kézi módban indíthatod a töltést. Viszont hosszabb ideig történő töltést preferálsz, akkor az automata mód gondoskodik róla, hogy az akkumulátorok optimálisan feltöltődjenek.
  2. LED kijelző: A beépített LED kijelző segítségével könnyedén figyelemmel kísérheted az akkumulátorok töltési folyamatát és állapotát. Ezáltal pontos információval rendelkezhetsz arról, hogy mennyire vannak feltöltve az akkumulátorok, és mikor lesznek készen a használatra.
  3. Univerzális kompatibilitás: Az HECHT 2018 AKKU TÖLTŐ kompatibilis lehet többféle HECHT akkumulátorral. Ami kényelmes és gazdaságos megoldást jelenthet a különböző akkumulátorokhoz való töltéshez.
  4. Töltési hatékonyság: Az automata töltési mód és a LED kijelző kombinációja lehetővé teszi az akkumulátorok hatékony és pontos töltését. Ez hozzájárulhat a hosszabb élettartamhoz és a jobb teljesítményhez.
  5. Könnyű kezelhetőség: Az egyszerű kezelés és a kézi vagy automata mód könnyen használhatóvá teszi az eszközt, így bárki könnyen elvégezheti az akkumulátorok töltését.
  6. Idő és energia takarékosság: Az optimális töltési folyamat révén az akkumulátorok hatékonyabban töltenek fel, ami időt és energiát takaríthat meg.
  • Kézi és automata töltésmód.
  • LED kijelző.
Tömeg 0,5 kg
Gyártó

Hecht