44.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az HECHT 005040B AKKUMULÁTOR Li-ion akkumulátor 40V 4AhA számos előnnyel rendelkezik, amelyek miatt jó választás a kerti gépekhez és eszközökhöz való használathoz. Itt van néhány érv, hogy miért érdemes ezt a terméket választanod:

  1. Li-ion technológia előnyei: A Li-ion akkumulátorok számos előnnyel rendelkeznek, mint például magas energia-sűrűség, kis méret és súly, alacsony önkisülési ráta, hosszú élettartam és megbízhatóság. Ezek az előnyök hozzájárulnak a hosszútávon megbízható működéshez és a hatékony teljesítményhez.
  2. 40V feszültség és 4Ah kapacitás: A 40V feszültség és 4Ah kapacitás lehetővé teszi az eszközeid hatékony és hosszantartó működését. Ez különösen hasznos lehet hosszabb időt igénylő kerti munkákhoz, mint például a fűnyírás vagy a sövényvágás.
  3. Univerzális felhasználhatóság: Az HECHT 005040B AKKUMULÁTOR kompatibilis a Hecht termékcsalád különféle eszközeivel, így egyetlen akkumulátorral tudsz több gépet is üzemeltetni. Ez rugalmasságot és költséghatékonyságot eredményez.
  4. Könnyű kezelhetőség: A Li-ion akkumulátorok egyszerűen kezelhetők, könnyen cserélhetők és karbantarthatók. Nincs szükség speciális gondozásra vagy karbantartásra.
  5. Környezetbarát megoldás: A Li-ion akkumulátorok környezetbarátabbak a hagyományos ólom-sav vagy Ni-Cd akkumulátorokhoz képest, mivel nem tartalmaznak káros anyagokat és kevésbé terhelik a környezetet.
  6. Márka megbízhatóság: Az HECHT márka megbízható és minőségi termékeiről ismert. Az HECHT 005040B AKKUMULÁTOR is valószínűleg megbízható és hosszú élettartamú lesz.
  7. Nagy teljesítmény és hatékonyság: A Li-ion akkumulátorok gyorsan tölthetők, és magasabb teljesítményt nyújthatnak hosszabb időtartam alatt.
  8. Hosszú távú megoldás: A Li-ion akkumulátorok hosszú élettartamukkal és megbízható működésükkel hosszú távon kiszolgálják a kerti gépek és eszközök igényeit.
Tömeg 0,5 kg
Gyártó

Hecht