8.490 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az HECHT 2012 AKKU TÖLTŐ számos előnnyel rendelkezik, amelyek miatt jó választás az akkumulátorok töltéséhez. Itt van néhány érv, hogy miért érdemes ezt a terméket választanod:

 1. Széles kapacitástartomány: Az akkumulátor kapacitásának tartománya 4-120Ah, ami sokféle akkumulátor típushoz és mérethez alkalmazkodik. Ez lehetővé teszi az akkumulátorok töltését kisebb és nagyobb kapacitású eszközökben egyaránt.
 2. Könnyű használat: Az egyszerű használat és az átfogó kapacitás-kompatibilitás azt jelenti, hogy széles körű alkalmazásokhoz használhatod az HECHT 2012 AKKU TÖLTŐ-t.
 3. Megfelelő teljesítmény: A 62W teljesítmény lehetővé teszi az akkumulátorok hatékony és gyors töltését. A magasabb teljesítmény segíthet abban, hogy rövidebb idő alatt feltölthesd az akkumulátorokat.
 4. Bemeneti feszültség: A 230V/50Hz bemeneti feszültség általában otthoni aljzatokhoz illeszkedik, így kényelmesen és könnyen használhatod a töltőt otthoni környezetben.
 5. Univerzális felhasználhatóság: Az HECHT 2012 AKKU TÖLTŐ sokféle akkumulátor típussal és mérettel kompatibilis, ami nagy rugalmasságot biztosít az alkalmazások terén.
 6. Kompakt méret: A készülék kompakt mérete lehetővé teszi, hogy könnyen tárolható és szállítható legyen, amikor szükséged van rá.
 7. Műszaki specifikációk: A teljesítmény és a bemeneti feszültség lehetővé teszi hatékony töltési folyamatot és optimális eredményeket.
 8. Márka megbízhatóság: Az HECHT márka jó hírnevének és megbízhatóságának ismeretében az HECHT 2012 AKKU TÖLTŐ is megbízható és minőségi termék.

Termék jellemzői:

 • akkummulátor kapacitása [Ah]: 4-120
 • teljesítmény [W]: 62
 • bemeneti feszültség [V/Hz]: 230/50
Tömeg 0,5 kg
Gyártó

Hecht