12.490 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A HECHT Akkumulátor 12V/9Ah számos előnnyel jár, amelyek miatt jó választás különböző alkalmazásokhoz. Itt van néhány érv, hogy miért érdemes ezt a terméket választanod:

  1. Közepes teljesítmény és kapacitás: A 12V feszültség és 9Ah kapacitás közepes teljesítményt és tartósságot biztosít különféle alkalmazásokhoz. Ez a kapacitás lehetővé teszi hosszabb üzemidőt, amely fontos lehet olyan eszközök esetében, amelyek hosszabb ideig működnek.
  2. Közepes méret: A HECHT akkumulátor közepes méretű, ami optimális hordozhatóságot és beépítést tesz lehetővé a különféle eszközökbe.
  3. Univerzális felhasználhatóság: A 12V/9Ah akkumulátor sokféle alkalmazásban használható, például kerti gépekben, elektromos járművekben, mentőakku rendszerekben, biztonsági rendszerekben és sok más területen.
  4. Környezetbarát megoldás: Az elektromos meghajtású eszközök környezet barátabbak, mivel csökkentik a káros kibocsátást és zajszintet, és hozzájárulnak a fenntarthatóbb működéshez.
  5. Költséghatékony: Az ilyen típusú HECHT akkumulátorok általában jó ár-érték aránnyal rendelkeznek, és hosszú távon költséghatékonyabbak lehetnek az üzemeltetés szempontjából.
  6. Egyszerű kezelhetőség: A HECHT akkumulátorok könnyen telepíthetők és karbantarthatók, ami elősegíti az egyszerű használatot.
  7. Többféle eszközben használható: A közepes kapacitású akkumulátor sokféle eszközben használható, így egy akkumulátorral több készüléket is működtethetsz.
Tömeg 2 kg
Gyártó

Hecht