6.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A HECHT AKKUMULÁTOR 6V/7Ah számos előnnyel bír, amelyek miatt jó választás különböző alkalmazásokhoz. Itt van néhány érv, hogy miért érdemes ezt a terméket választanod:

  1. Kis méret és könnyű súly: A 6V feszültség és 7Ah kapacitás egy viszonylag kis méretű és könnyű akkumulátort eredményez. Ez kényelmes és hordozható megoldást jelent különféle eszközökben és alkalmazásokban.
  2. Kis teljesítményű eszközök: Az ilyen típusú akkumulátorok általában olyan kis teljesítményű eszközökben használatosak, mint például kisebb elektromos járművek, kempingfelszerelések, játékok, biztonsági rendszerek stb.
  3. Univerzális felhasználhatóság: A 6V/7Ah akkumulátor sokféle alkalmazásban használható, a kerti eszközöktől az elektromos járművekig, így rugalmas megoldást nyújt különböző igényekhez.
  4. Költséghatékony: Az ilyen típusú akkumulátorok gyakran gazdaságosabbak lehetnek, mint a nagyobb kapacitású vagy speciális alkalmazásokhoz szánt akkumulátorok. Kisebb teljesítményű eszközökhöz ideális megoldást jelenthetnek.
  5. Egyszerű kezelhetőség: Az ilyen típusú akkumulátorok egyszerűen kezelhetők, telepíthetők és karbantarthatók, ami elősegítheti az egyszerű és zökkenőmentes használatot.
  6. Környezetbarát megoldás: Az elektromos meghajtású, kis teljesítményű eszközök általában kisebb kibocsátást és zajszintet jelentenek, ami hozzájárul a környezetvédelemhez.
Tömeg 2 kg
Gyártó

Hecht