HECHT 001289BX AKKUMULÁTOR 6Ah AKKU PROGRAM 1278

Cikkszám: HECHT001289BX

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

34.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A HECHT 001289BX akkumulátor 6Ah AKKU PROGRAM 1278, 6Ah kapacitással rendelkezik, ami nagyobb energiatartalmat jelent hosszabb használatra. Ezáltal megnő a munkavégzés időtartama anélkül, hogy gyakran cserélni kellene az akkut, egyedülálló választás otthoni munkáid során.

  1. Ez a termék az ACCU program része, mellyel egyedülálló lehetőség nyílik arra, hogy egy akkumulátoron több különböző típusú szerszámot üzemeltessen, és ezáltal jelentős megtakarítást érjen el. Minden  ACCU program 1278 termék  teljes mértékben kompatibilis a HECHT 001277B és HECHT 001278B akkumulátorokkal.
  2. A 1278-as program az akkumulátorhoz specifikus és optimalizált teljesítményprofilokat kínál, amelyek biztosítják a hatékony működést különböző feladatok során.
  3. Az akkumulátor programozható, így testre szabható a különböző alkalmazásokhoz. Ez lehetővé teszi, hogy maximálisan kihasználja az akkumulátor teljesítményét az adott munkafolyamat során. Az akkumulátor töltése is hatékony és biztonságos, hosszabb élettartamot biztosítva ezzel.
  4. A HECHT márka megbízhatósága és minősége további biztosítékot nyújt arra, hogy a választott akkumulátor hosszú távon kiszolgálja a szükségleteit.
  5. A nagyobb kapacitás és a programozhatóság kombinációja révén a HECHT 001289BX akkumulátor optimális választás lehet mindennapi feladatokhoz, mint például fűnyírás, sövényvágás vagy egyéb kerti munkákhoz.
  6. Az akkumulátor megbízhatósága, hatékonysága és testre szabhatósága miatt hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújt, amiért érdemes ezt a típust választani.
Tömeg 2 kg
Gyártó

Hecht