28.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az HECHT 2013 AKKU TÖLTŐ számos előnnyel rendelkezik, amelyek miatt jó választás az akkumulátorok töltéséhez. Itt van néhány érv, hogy miért érdemes ezt a terméket választanod:

 1. Könnyű használat: Az 12V csatlakozó aljzat lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakoztasd az akkumulátort a szivargyújtóhoz hasonló csatlakozóhoz. Ez egyszerű és kényelmes megoldást jelent az akkumulátorok töltéséhez.
 2. Gyors Booster töltés: Az 5 perc töltési idő elegendő lehet ahhoz, hogy elindítsd egy lemerült akkumulátort és újra működőképessé tegyél egy járművet. Ez különösen hasznos lehet sürgős helyzetekben vagy akkor, amikor gyorsan szükséged van egy indításra.
 3. Hatékony töltési folyamat: A 6 lépéses töltési folyamat akár 15 A töltőárammal lehetővé teszi az akkumulátorok hatékony és gyors feltöltését. Ez segít meghosszabbítani az akkumulátor élettartamát és optimalizálni a teljesítményt.
 4. Biztonság: A rövidzárlat és polaritás csere elleni védelem fontos biztonsági funkciókat jelent, amelyek megvédik az akkumulátort és a töltőt esetleges problémák esetén.
 5. Megbízhatóság: Az HECHT márka megbízható és minőségi termékeiről ismert. Az HECHT 2013 AKKU TÖLTŐ is valószínűleg megbízhatóan és hosszú élettartammal fog működni.
 6. Műszaki specifikációk: A 220W teljesítmény lehetővé teszi az akkumulátorok hatékony és gyors töltését.
 7. Múltbéli sikerek: Ha már korábban pozitív tapasztalataid voltak az HECHT termékekkel, akkor az HECHT 2013 AKKU TÖLTŐ is jó választás a márka megbízhatósága miatt.

Jellemzők:

 • 12V csatlakozó aljzat, a szivargyújtóhoz hasonlatos
 • Booster elegendő 5 perc töltés
 • Töltés 6 lépésben, akár 15 A
 • Rövidzárlat és polaritás csere elleni védelem
 • Műszaki adatok:
 • Teljesítmény: 220W <br
Tömeg 2 kg
Gyártó

Hecht

HECHT 2013 AKKU TÖLTŐ
HECHT 2013 AKKU TÖLTŐ
28.990 Ft