Gardena pótszálorsó 2403-hoz Turbotrimmer classicCut plus-hoz készlet erejéig

Cikkszám: 5366-20

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

3.520 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Gardena pótszálorsó 2403-hoz Turbotrimmer classicCut plus-hoz készlet erejéig

A Gardena pótszálorsó 2403-as modellje a Turbotrimmer classicCut Plus fűszegélynyíróhoz tervezett készlet része lehet. Itt van néhány ok, amiért jó választás lehet ezt a pótszálorsót választani:

  1. Kompatibilitás: A Gardena pótszálorsó 2403-as modellje speciálisan készült a Turbotrimmer classicCut Plus fűszegélynyíróhoz. Ez azt jelenti, hogy illeszkedni fog az eszközhöz és optimális teljesítményt nyújt majd.
  2. Tartalék szálorsó: A pótszálorsó készletben való megléte lehetővé teszi, hogy mindig legyen kéznél egy tartalék szálorsó. Amikor a meglévő szálorsó elkopik vagy kimerül, könnyedén cserélheti az újra, így nem kell félbeszakítania a munkát.
  3. Gyors cserélhetőség: A pótszálorsó egyszerűen cserélhető a fűszegélynyíróban. Egyszerűen távolítsa el a használt szálorsót, és helyezze be a helyére az új pótszálorsót. Ezáltal időt és erőfeszítést takaríthat meg a karbantartási folyamat során.
  4. Hatékony vágás: A pótszálorsó éles szálakkal rendelkezik, amelyek hatékonyan vágják át a füvet és a gyomot. Ez biztosítja a precíz és egyenletes fűnyírást, így szép megjelenést érhet el a kertjében vagy a fűszegélyen.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a Gardena pótszálorsó 2403-as modellje specifikusan a Turbotrimmer classicCut Plus fűszegélynyíróhoz lett tervezve. Ha más típusú fűszegélynyíróval rendelkezik, érdemes a gyártó ajánlásait figyelembe venni, hogy megtalálja a legmegfelelőbb pótszálorsót az adott eszközhöz.

Tömeg 0,075 kg
Gyártó

Gardena