4.610 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Gardena Pótszálorsó 9811-es modellhez

A Gardena Pótszálorsó  9811-es modellhez egy tartalék szálorsó, amelyet a Gardena fűszegélynyíróhoz terveztek. Itt van néhány ok, amiért jó választás lehet használni ezt a pótszálorsót:

  1. Tartalék opció: A Gardena Pótszálorsó 9811-es modellhez ideális tartalék szálorsó, amelyet akkor használhat, amikor a meglévő szálorsó elkopik vagy kimerül. Ez biztosítja, hogy mindig legyen kéznél egy új szálorsó a fűszegélynyíróhoz .
  2. Kompatibilitás: A Pótszálorsó 9811-es  fűszegélynyíróhoz lett tervezve. Ez azt jelenti, hogy pontosan illeszkedik a fűszegélynyíróhoz  szálazójához, és biztosítja a megfelelő működést.
  3. Egyszerű cserélhetőség: A szálorsó egyszerűen cserélhető a fűszegélynyírón. Egyszerűen távolítsa el a használt szálorsót, és helyezze be a helyére az új pótszálorsót. Ezáltal időt és erőfeszítést takaríthat meg a karbantartási folyamat során.
  4. Minőség és tartósság: A Gardena a minőségi termékeiről ismert, és a Pótszálorsó  9811-es modell sem kivétel. A tartalék szálorsó strapabíró anyagból készül, amely ellenáll a kopásnak és a terhelésnek, így hosszú élettartamot biztosít.
  5. Hatékony vágás: Ez a pótszálorsó  éles szálakkal rendelkezik, amelyek hatékonyan vágják át a füvet és a gyomot. A pontos vágásnak köszönhetően szép és egyenletes eredményt érhet el a fűnyírás során.

2 mm átmérőjű damil, erősebb vágás, magasabb fű és gyomok nyírásához
Egyszerűen cserélhető
9811 cikkszámú fűszegélynyíróhoz

Tömeg 0,065 kg
Gyártó

Gardena