Al-ko GT 2025 akkus szegélynyíró Easy Flex akku és töltő nélkül!

Cikkszám: 113535

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

25.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

AL-KO GT 2025 AKKUS SZEGÉLYNYÍRÓ EASY FLEX AKKU ÉS TÖLTŐ NÉLKÜL!

Az AL-KO GT 2025 akkus szegélynyíró számos funkcióval rendelkezik, érdemes figyelembe venni a választás során:

  1. 20V / 50Wh akkumulátor: Az akkumulátorral ellátott szegélynyíró hordozható és könnyen használható anélkül, hogy a kábelekkel vagy benzinnel kellene bajlódnia. Ez a kisebb feszültségű akkumulátor, még mindig elegendő energiát nyújthat kisebb kertek vagy területek szegélyezéséhez.
  2. Automatikus száladagolás: Az automata száladagolás rendszere egyszerűvé teszi a damilok használatát. A gép maga adagolja ki a szükséges mennyiséget, amikor szükség van rá. Könnyebbé és kényelmesebbé válik a munkavégzés.
  3. Soft-Grip markolat: A puha fogantyú kényelmes fogást biztosít, csökkentve a kezek fáradását és a rezgést. Ez nagy segítség lehet hosszabb munkamenetek során.
  4. Állítható másodfogantyú és teleszkópos szár: Az állítható másodfogantyú és teleszkópos szár lehetővé teszi, hogy a gépet a testmagasságához és munkapozíciójához igazítsa. Ez kényelmes és ergonomikus munkavégzést tesz lehetővé, valamint könnyebb hozzáférést biztosít nehezen elérhető területeken.
  5. Növényeket óvó keret: A beépített növényvédelmi keret segít elkerülni a növények károsodását a munka során. Ez lehetővé teszi a pontosabb és biztonságosabb munkavégzést.
  6. Beépített tartalék damil-dob: A beépített tartalék damil-dob kényelmes és gyors szálcserét tesz lehetővé. Nem kell megszakítania a munkát, hogy új damilt helyezzen be a gépbe.
  7. Elforgatható fej és dönthető szár: Az elforgatható fej és a dönthető szár segíti a függőleges szegélyezést. Ez lehetővé teszi a gyors szegélyezést, különösen akkor, ha szélesebb területeken dolgozik.
  8. Vezető kerék: A vezető kerék segítségével könnyen és pontosan vezetheti a szegélynyírót, ami egyenletes és egyenes vágást eredményez.

Az AL-KO GT 2025 akkus szegélynyíró egy könnyű és hordozható eszköz, amely ideális kisebb kertek vagy területek szegélyezéséhez. A kényelmes fogantyú és a könnyű kezelhetőség biztosítja a komfortos munkavégzést. Az automata száladagolás és a beépített tartalék damil dob pedig megkönnyíti a szegélynyíró használatát és a damil cseréjét.

Az állítható másodfogantyú és teleszkópos szár lehetővé teszi, hogy a gépet az Ön testmagasságához és kényelméhez igazítsa, így ergonomikusan dolgozhat. A növényeket óvó keret segíti a pontosabb munkavégzést, anélkül, hogy károsítaná a környező növényeket. Az elforgatható fej és a dönthető szár lehetővé teszi a függőleges szegélyezést és a gyors szegélyezést szélesebb területeken

Tömeg 3,328 kg
Gyártó

Al-ko