29.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

AL-KO AKKUS FUGATISZTÍTÓ MB 2010

Az AL-KO akkus fugatisztító MB 2010 számos előnnyel rendelkezik:

 1. Kábel és benzinfüggés mentesség: Az akkumulátorral működő fugatisztítóval nem szükséges elektromos áramhoz vagy benzinhoz csatlakoztatnia. Ez nagyobb mobilitást és szabadságot jelent a munkavégzés során, különösen akkor, ha nincs könnyű hozzáférés elektromos aljzathoz vagy nem szeretne benzint használni.
 2. Könnyű és csendes működés: Az AL-KO MB 2010 fugatisztító könnyű és csendes működést biztosít. Ez kényelmesebbé teszi a munkavégzést és csökkenti a zajszintet, ami fontos lehet, ha csendes környezetben dolgozik vagy zavarja a hangos gépek.
 3. Jó súlyelosztás: A fugatisztító jó súlyelosztású, ami megkönnyíti a kezelést és stabilabbá teszi a munkavégzést. Ez kisebb fáradtságot eredményez a használat során.
 4. Teleszkópos nyél és állítható dőlésszög: A teleszkópos nyél lehetővé teszi a magasság beállítását a kényelmes munkavégzés érdekében. Emellett az állítható dőlésszög további rugalmasságot biztosít a munkavégzési pozíció kiválasztásában.
 5. Acél és műanyag kefék: Az AL-KO MB 2010 fugatisztító acél és műanyag kefékkel van felszerelve. Az acél kefe hatékonyan távolítja el a makacs szennyeződéseket és a műanyag kefe kíméletesen kezeli az érzékeny felületeket,  alkalmazkodjon a tisztítandó területekhez.
 6. Akkumulátor és töltő: A termék tartalmazza az akkumulátort és a töltőt, így nem kell külön megvásárolnia ezeket a kiegészítőket. Az AL-KO MB 2010 akkus fugatisztítóval együtt kapja a szükséges felszerelést a munkához.

Az AL-KO akkus fugatisztító MB 2010 kényelmes és hordozható eszköz a kerti tisztítási feladatokhoz. Az akkumulátorral működő kialakítása és a könnyű kezelhetősége megkönnyíti a munkavégzésts növeli a mobilitást. A teleszkópos nyél és az állítható dőlésszög további kényelmet és rugalmasságot nyújt a felhasználónak. Az acél és műanyag kefék lehetővé teszik a tisztítás alkalmazkodását a különböző felületekhez.

 • 20 V/2,5 Ah, 100 mm
 • Nincs szükség elektromos áramra és benzinre
 • Könnyű
 • Csendes, jó súlyelosztás
 • Teleszkópos nyél 5 fokozatban állítható dőlésszöggel
 •  Acél és műanyag kefével
 • 20 V/2,5 Ah, 100 mm
 • Akku és töltő
Tömeg 3 kg
Gyártó

Al-ko