25.129 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Fiskars StaySharp™ Max fűgyűjtő egy praktikus tartozék, amely a Fiskars StaySharp Max kézi fűnyíróhoz készült. Az alábbiakban felsorolok néhány okot, amiért érdemes ezt a fűgyűjtőt választani:

  1. Minőség és tartósság: A fűgyűjtő zsák UV és penészálló poliészter anyagból készült, ami hosszú távú tartósságot és megbízható használatot biztosít. A fém keret pedig stabil és ellenálló, ami hozzájárul a fűgyűjtő hosszú élettartamához.
  2. Praktikus fűgyűjtő kapacitás: A fűgyűjtő zsák 18 literes kapacitással rendelkezik, ami elegendő helyet biztosít a lenyírt fűnyesedék gyűjtéséhez. Hosszabb időn át lehet fűnyírást végezni anélkül, hogy gyakran ki kellene üríteni a zsákot.
  3. Kompatibilitás: A fűgyűjtő zsák speciálisan a Fiskars StaySharp Max kézi fűnyíróhoz lett tervezve, így tökéletesen illeszkedik ehhez a fűnyíróhoz. Ez lehetővé teszi a könnyű felhelyezést és eltávolítást, valamint a kényelmes használatot.
  4. Rend és tisztaság: A fűgyűjtő zsák használata segít abban, hogy a lenyírt fűnyesedék közvetlenül a zsákba kerüljön, így nem terjed el a gyepen vagy a környező területeken. Ez hozzájárul a rendezett és tiszta kert megőrzéséhez.

Összességében a Fiskars StaySharp™ Max fűgyűjtő egy minőségi és tartós tartozék, amely praktikus kapacitással rendelkezik a lenyírt fűnyesedék gyűjtéséhez. A kompatibilitás a Fiskars StaySharp Max kézi fűnyíróval, a tartósság és a tisztaságot biztosító jellemzői miatt érdemes lehet ezt a fűgyűjtőt választani.

Tömeg 1,91 kg
Gyártó

Fiskars